• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2020

22:00

OSTAO BEZ ONE STVARI ZBOG PREVARE! ŠOKANTNO priznanje Kristijana Golubovića je sve ostavilo BEZ TEKSTA! MUK U STUDIJU! (VIDEO)

Rijaliti

OSTAO BEZ ONE STVARI ZBOG PREVARE! ŠOKANTNO priznanje Kristijana Golubovića je sve ostavilo BEZ TEKSTA! MUK U STUDIJU! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar ne prestaje da fascinira javnost.

Novinar Milomir Marić, TV voditeljka Dajana Paunović, učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović, pevač Sloba Radanović i pevačica Ljupka Stević su gosti u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin in" autorke i voditeljke Sanje Marinković.

Foto: TV Pink printscreen

Tema emisije se ticala sredstva koja su ove ličnosti koristili kako bi se izborili za svoju ljubav. Svoje iskustvo s gostima u studiju podelio je i Kristijan, koji je sve iznenadio svojim priznanjem.

- Ja sam jedinstveni primer koji je ostao bez one stvari zbog prevare - otvorio je dušu Kristijan, koji je potom nastavio:

Foto: printscreen/tvpink

- I uvek kad čujem ono: "E, sada varaj, p*čko", e onda se najviše uplašim u životu - priznao je Golubović, koji je svojevremeno i u "Zadruzi" priznao da mu je jedna devojka zbog preljube povredila polni organ.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija