• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2020

16:16

NIKAD VIĐENO! VELIKI ŠEF u "Zadrugu" poslao OVO, zadrugari se ZALEDILI, TEŠKO, DA NE MOŽE BITI TEŽE! Neki će GRCATI U SUZAMA (VIDEO)

Rijaliti

NIKAD VIĐENO! VELIKI ŠEF u "Zadrugu" poslao OVO, zadrugari se ZALEDILI, TEŠKO, DA NE MOŽE BITI TEŽE! Neki će GRCATI U SUZAMA (VIDEO)

Podeli vest

Pred velikim izazovom su.

U Belu kuću je stiglo je pismo Velikog šefa koji je najavio specijalan zadatak za zadrugare, a sada ih je obavestio o čemu se radi i svim pravilima igre.

- Dragi zadrugari, uskoro će početi jedan od najtežih zadataka koji je ikada zadesio učesnike Zadruge. Tokom narednih dana ništa neće biti ni lako ni jednostavno, niti će vaši životi biti slični bilo čemu što su zadrugari ikada doživeli - čitao je Mića pismo:

Foto: TV Pink printscreen

- ​Jedini savet koji vam sada možemo dati je da pažljivo pratite sva uputstva i da budete skoncetrisani kako vam ništa ne bi promaklo. ​Sami ste se podelili u dve grupe i sami odabrali 7 dobrovoljaca. Dakle, praktično je svako odabrao svoju sudbinu i slobodno možemo reći da će za vreme ovog zadatka na osnovu grupe u kojoj je, svako biti tvorac svoje sreće - glasi nastavak pisma.

- Dobrovoljci koji su se sami prijavili da odgovore na izazov su Monika, Dragana, Anja, Zola, Bojan, Mišel i Neca. Oni će biti na specijalnom zadatku, od njihovog rada će zavisiti mnogo toga, ali još uvek nije vreme da čuju čime će se baviti i šta će zapravo morati da rade. U svakom slučaju, dobrovoljci će imati pune ruke posla! ​Ostali zadrugari su se podelili u dve grupe, grupu A i grupu B - piše u pismu.

- U grupi A su: Vlada, Matora, Rialda, Miljana, Sandra, Djordje, Ivana Marinković, Hana, Tara, Milica Kemez, Fran, Maja, Alen, Bora, Vuk Mob, Marko, Ivana Šašić, Žana, Jovana Ljubisavljević, Mića, Marija i Ljilja - dodaje se u nastavku.

Foto: TV Pink printscreen

- ​U grupi B su: Kristijan, Ša, Stefan, Toma, Čorba, Andjelo, Elena, Aleksandra, Rea, Jovana Matijević, Zvezdana, Paola, Nadica, Rada, Filip, Cvele, Mina, Kenan, Ana, Andjela, Snežana i Nataša - piše u pismu.

- I za sam kraj ovog pisma, sada kada znate da će već od danas u Zadruzi sve biti potpuno drugačije ostaje još jedna važna informacija koju treba da dobijete. ​GRUPU A proglašavamo LOPOVIMA, a GRUPA B su POLICAJCI! Spremite se, dragi zadrugari, jer sledi potpuni obrt, nešto što do sada još nije viđeno - glasilo je pismo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija