• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

20:42

SANJA I MONIKA SE POLAKO MUVAJU? Matoroj se ne piše dobro - NJENE BIVŠE SE UDRUŽILE, a ona SAMUJE! (VIDEO)

Rijaliti

SANJA I MONIKA SE POLAKO MUVAJU? Matoroj se ne piše dobro - NJENE BIVŠE SE UDRUŽILE, a ona SAMUJE! (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatno!

Sanja Stanković i Monika Horvat se ovog poslepodneva ne razdvajaju. Nakon komentarisanja bivše devojke Jovane Tomić Matore, Monika je Sanji iznela svoje planove posle rijalitija.

OGLASIO SE TAKI NAKON SKANDALA MAJE I JANJUŠA! Zadrugarka JAVNO priznala da ju je Janjušević fizički ZLOSTAVLJAO, a evo šta je uradio njen OTAC! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

- Volim da je meni lepo, i boli me k**** da li je ostalima. Meni je sve ovo bilo veliki pritisak, zato sam ušla da očeličim ovde. Dosta sam se poljuljala, i shvatila sam da me ova situacija zgazila. Ja sam se nakon četiri dana njoj otvorila, za stvari za koje sam se zaklela da neću. Rekla sam joj neke najintimnije stvari, pa sam se za*ebala - rekla je Monika.

''ERA GUBI PAMĆENJE, NARAVNO DA SMO ROD!'' Oglasio se ANDRIJA, Snežanin sin nakon što je FOLKER rekao da nisu rodbina!

- Uh, isto, isto mi se desilo, baš sam se zeznula - dodala je Sanja.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja bih volela da odem odavde, da se posvetim otvaranju kluba, on bi radio samo tokom sezone, rekla sam i Jovani, mene ne drži mesto, a i tamo su mi ljudi koje volim, i koji su kao ja - rekla je Monika.

- Ma, devojko, nećeš ti nigde, a ista sam po tom pitanju, bitno je se osećaš dobro u svojoj koži, i bitno je da imaš nekog ko te razume - rekla je Sanja.

Detaljnije u prilogu ispod.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija