• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

12.10.2020

09:03

PRODUKCIJA SE OGLASILA O SMRTNOM SLUČAJU! Potreslo sve, TUGA GOLEMA - IZVEŠĆEMO JE NAPOLJE...

Rijaliti

PRODUKCIJA SE OGLASILA O SMRTNOM SLUČAJU! Potreslo sve, TUGA GOLEMA - IZVEŠĆEMO JE NAPOLJE...

Podeli vest

Vest je potresla ceo Balkan

Koleginica i prijateljica pevača Bore Drljače koji je juče preminuo u 80. godini života, Lepa Lukić, trenutno se nalazi u rijalitiju "Parovi".

Ona još ne zna za smrt dragog kolege. Ljudi iz produkcije popularnog rijalitija strahuju kako će ona primiti ovu tužnu vest, te će joj tek saopštiti šta se dogodilo.

Foto: Printscreen You Tube

- Lepoj ćemo danas reći za smrt Bore Drljače, zbog toga što želimo da joj saopštimo u kontrolisanim uslovima, jer nas brine kako će primiti tu vest. Produkcija "Parova" će naravno odvesti Lepu na sahranu i biti uz nju - kažu sa televizije Hepi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija