• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.10.2020

07:50

NAPALI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA - POKUŠALI DA GA UBIJU: Jurili su me mačetom, jedva sam preživeo... Zadrugar otkrio JEZIVE detalje iz prošlosti!

Rijaliti

NAPALI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA - POKUŠALI DA GA UBIJU: Jurili su me mačetom, jedva sam preživeo... Zadrugar otkrio JEZIVE detalje iz prošlosti!

Podeli vest

Progovorio o svemu!

Kristijan Golubović kaže da su Šiptari godinama pokušavali da ga ubiju i da su jednom prilikom bacili Molotovljev koktel na njega, od kog je zadobio teške opekotine!

Učesnik "Zadruge" tvrdi da se 1999. borio na ratištu na Kosovu i Metohiju i da se zbog toga našao na meti albanskih terorista.

Foto: TV Pink printscreen

- Šiptari godinama pokušavaju da me ubiju! Zato stalno nosim pancir i imam obezbeđenje, od kog se ne odvajam. Bio sam na ratištu, ali u tajnosti. Branio sam Kosmet i zamerio im se! Zato mi je muka od ovih koji se predstavljaju kao veliki Srbi, a nikad nisu uzeli pušku u ruke da se bore za zemlju - kazao je bivši robijaš.

On je dodao da su Albanci nekoliko puta izvršili atentat na njega, ali da je uspeo da sačuva živu glavu.

- Jednom su me napali dok sam bio kod kuće! Upucali su lika iz mog obezbeđenja u obraz, odvalili su mu pola glave. To je bilo jezivo. Onda su uleteli u kuću i bacili Molotovljev koktel. Zapalilo mi se meso, imao sam grozne opekotine! Jedva sam preživeo! I dalje imam ožiljke po stomaku - ispričao je Golubović i rekao da tu nije bio kraj njihovih pokušaja:

Foto: TV Pink printscreen

- Jurili su me mačetom! Izbila je opšta tuča i dva Šiptara su jednom dečku otfikarili ruku! Sve vreme dok smo se lemali samo sam razmišljao da li da pokupim prste da mu nekako zašiju!

Kristijan ni u zatvoru nije imao mira. Prema njegovim rečima, sve vreme dok je robijao pokušavali su da ga likvidiraju.

- Udarili su čuvara i upali mi u ćeliju! Nisu odustajali od želje da me ubiju! Za sada im nije uspelo - pohvalio se žestoki momak.

Na pitanje šta misli o tome što mnogi učesnici rijalitija smatraju da su njegove priče lovačke, odgovorio je:

- Osporavaju me i govore da imam bujnu maštu, ali to je moj život. Nisam Baron Minhauzen! Mnoge stvari i umanjim, jer sam svestan da ljudima zvuče neverovatno. Pre 30 godina sam prošao ono što oni neće za ceo život!

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

Sanja je u katalogu devojaka

Kristijan tvrdi da je video Sanju Stanković u katalogu prostitutki:


- Kad moji drugari iz inostranstva dođu u Srbiju, zovu takve devojke! Jednom su tražili plavušu u crnom čipkanom vešu za masažu i oralni se*s! To je bila ona. Lepo sam rekao da je samo za "hoklicu" i "ki*anović".

Imao sam ženu i dve ljubavnice

Golubović je ispričao da je tokom braka sa bivšom suprugom Danijelom imao dve ljubavnice.


- Devet godina sam živeo sa ženom, a od toga sam šest godina imao dve ljubavnice. Zamislite, imam se*s sa Danijelom otpozadi i zovem je Sale! Ona se okreće i pita me: "Kakav Sale? Jesi li ti pe*er?" Hteo sam da kažem Cale, tako mi se zvala jedna švalerka. Počeo sam da ih mešam. Sve tri su se jednom našle i došle kod mene, rekle mi da sam smrad i šutnule me - prisetio se Kristijan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija