• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

08:53

(VIDEO) ORILO SE U BELOJ KUĆI! Zaratili stari znanci, Ivana i Kristijan! Šašićka ga izvređala za sve pare, pa mu odbrusila: Ti si muška starleta!

Rijaliti

(VIDEO) ORILO SE U BELOJ KUĆI! Zaratili stari znanci, Ivana i Kristijan! Šašićka ga izvređala za sve pare, pa mu odbrusila: Ti si muška starleta!

Podeli vest

U Beloj kući bila je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tema koja se pretresa za crnim stolom jeste odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore

Nakon drame koju je Matora proživela zbog odnosa Sanje i Anđela Rankovića, Kristijan Golubović izneo je svoje mišljenje, a usprotivila mu se Ivana Šašić. 

- Iskreno, ako postoji uopšte istine, krivim Anđela, zato što zna kakva je posesivnost u Matoroj i trebalo bi da zna da ne sme ni da aludira na tako neki odnos - rekao je Kristijan. 

- Ako je kriv neko za nešto, što je Anđelo kriv, ti si naveo da je tvoja žena ljubomorna na neke devojke. Ako si je prevario na "Farmi 6", onda si ti kriv - rekla je Ivana Šašić.

- Jesam kriv - rekao je Kristijan.

- Rekao si da me j*balo pola Šapca, hajde daj mi dva imena. Ja sam rekla istinu, rekla sam šta je istina. Ti si muška starleta. Muška starleto, skini gaće u četiri popodne, a možeš meni i celom Šapcu da popušiš k*rac - rekla je Ivana.

- Rekao sam da je k*rva i lezbejka - rekao je Kristijan.  

- Rekao si Đedoviću da je matorka zaljubljena u tebe, misleći na mene - rekla je Ivana.

- Zvezdana je došla i rekla mi da ide za mnom, daje savete i izigrava sestru. Tako je bilo i na "Farmi 6" - rekao je Kristijan.

- Rekla sam ti sto puta šta da ne pričaš i o Staniji i o svemu - rekla je Ivana.

- Okej ti mene paziš, to je prijateljski. Ti mene gotiviš, i kao drugari smo, šta ti treba sve ovo - rekao je Kristijan.

- Što si rekao da me jeb*lo pola Šapca? - rekla je Ivana.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija