• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.10.2020

14:05

HAOS U NAJAVI! NAŠA POZNATA PEVAČICA ULAZI U ZADRUGU: Ulazim da napravim LOM, sve ću im sasuti u LICE! A evo šta je rekla o MIKIJU ĐURIČIĆU

Rijaliti

HAOS U NAJAVI! NAŠA POZNATA PEVAČICA ULAZI U ZADRUGU: Ulazim da napravim LOM, sve ću im sasuti u LICE! A evo šta je rekla o MIKIJU ĐURIČIĆU

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković je neko ko važi za glavnog rijaliti igrača zbog britkog jezika kojim sve takmičar postavlja na svoje mesto. Iako trenutno nije u Zadruzi, po svemu sudeći, njen ulazak se krčka, iako ona to javno ne sme da potvrdi

- Narod me ubija sa porukama da udem u rijaliti. Tačno se oseti da ja tamo falim. Ne glumim nikakvu opasnicu, ali poznajući sebe, biće lom. Nastao bi haos. Opet bih bila osuđivana i važila za najveće zlo, ali šta da radim, ne mogu da ćutim. Ima tu mnogo foliranata kojima ću sve da kažem u lice. Meni je žao ljudi koji su nepravedno zapostavljeni, a to su Rada Vasić i Nadica Zeljković. One su vrlo interesantni likovi i ja bi ih aktivirala svojim ulaskom - kaže Zorica i dodaje da redovno prati čitav projekat.

- Pratim sve kako se radi i šta. Sviđa mi se što je mlad svet, lepe su devojke. Na potpuno drugačiji način su se istakli sadašnji takmičari.  Slušaju jedni druge, pre smo vikali kao ludi - govori Markovićeva, koja smatra da je Miki Đuričić napravio grešku.

Foto: Printscreen TV Pink

- Miki nije trebalo to da uradi, ta greška mu nije bila potrebna. On je preko potreban za rijaliti, dopalo mi se kako je funkcionisalo na početku i onda sve upropasti udarcem. Znam da ima kratak fitilj, ni ja ne mogu da prećutim neke stvari. Morao je sebe da obuzda jer sada ima dete - kaže pevačica, a onda se osvrnula na loš odnos izmedu Tome Panića i njegove izabranice Nadeżde Biljić.

- Sve i da se on, kako kaže, igrao iline znam šta, nije trebalo to da uradi. Toma je uvek żeleo da napravi priču kako bi bio aktuelan, ali ovog puta nije smeo sebi takve stvari da dozvoli. Tajfilmski poljubac sigurno nije bio glumna Trebalo je u glavi da ima suprugu i dete. Nažalost, u tom rijalitiju gledamo sve te muževe u jadnom stanju.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero

pre 3 godine

O neeee Opet sve prokockala, pa da prezimi i uzme koji dinar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija