• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2020

19:44

SUTRA U ŠIMANOVCE STIŽE ONA! Često je spominju u ZADRUZI, a sada je spremna da progovori o SVEMU!

Rijaliti

SUTRA U ŠIMANOVCE STIŽE ONA! Često je spominju u ZADRUZI, a sada je spremna da progovori o SVEMU!

Podeli vest

Ognjen će goste staviti na lude izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 27. oktobra uživo u 22 časa na TV Pink.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić je, kao i uvek, okupio veoma interesantnu ekipu – pevačice Milicu Todorović i Teodoru Džehverović, repera Cviju, Miloša Ivanovića poznatijeg pod imenom Lošmi Panda, kao i suprugu košarkaša Ognjena Kuzmića, Tomišu Romo.

Foto: pink.rs

Teodora Džehverović skrenula je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", a danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica na javnoj sceni. Teodora sa svakom novom pesmom niže uspehe, ali čini se da nijedna sezona "Zadruge" ne može da prođe a da se ne spomene njeno ime, posebno otkako je u "Zadrugu 4" ušao njen bivši dečko Anđelo Ranković.

Foto: printscreen TV Prva

Zadrugari sve češće govore kako Anđelo i dalje nije preboleo pevačicu, a šta Teodora ima da kaže na tu temu, kako komentariše njegovo učešće, da li je u njenoj vezi sa Ninom Čelebićem sve u redu i da li ih pogađaju komentari o Anđelu, saznaćete u emisiji "Ami G Show". Osim o privatnom životu, Teodora će govoriti i o planovima u sve uspešnijoj karijeri. Sa Teodorom će u emisiji biti i njen veliki prijatelj i saradnik, popularni reper Stefan Cvijović Cvija, koji će  otkriti novitete na poslovnom planu.

U studio kod Ognjena stiže i Milica Todorović, koja je u proteklom periodu uspela da dovede liniju do savršenstva. U prvom gostovanju posle dužeg vremena, Milica će pričati o karijeri, novim projektima, ali i onome što interesuje javnost – da li se pomirila sa bivšim dečkom Petrom Strugarom, da li ima novu ljubav ili uživa u slobodi.

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

Možda ga kao Miloša Ivanovića ne znate, ali Lošmi Panda je dobro poznat svima koji su na društvenim mrežama. Lošmi Panda je popularnost stekao na Instagramu i Jutjubu, a najpoznatiji je po svom alter egu Jadranka. Iza sebe ima nekoliko uspešnih pesama, a poslednja "Splavaruša" ima skoro 2.000.000 pregleda za samo dva meseca! Na Instagramu ga prati više od 260.000 ljudi, a isto toliko pratilaca ima i na Jutjubu. Odnedavno ga možete gledati kao domaćina jutarnjeg programa "Ustanak" na RED TV, a šta ima da kaže o svojoj popularnosti, odakle crpi inspiraciju i šta mu je doneo angažman na televiziji nove generacije, Lošmi Panda otkriva u emisiji "Ami G Show".

Ognjen će ugostiti i suprugu košarkaša i reprezentativca Srbije Ognjena Kuzmića, Amerinkanku Tomišu Romo. Tomiša dolati iz San Franciska, a Ognjena je upoznala tokom njegovog angažmana u Americi. Njih dvoje su u Americi obavili građansko venčanje, a imaju dvoje dece: ćerku i sina. Nakon Ognjenove teške sabraćajne nesreće, Tomiša boravi u Srbiji, a ističe da je izuzetno zavolela našu zemlju i običaje. Ona na Jujtubu ima svoj kanal o roditeljstvu "Mamini dnevnici", gde kroz zanimljive videe objašnjava kako izgleda njen život nakon rođenja drugog deteta, i kako uspeva da uskladi sve obaveze oko kuće i dece.

Ognjen će goste staviti na lude izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 27. oktobra uživo u 22 časa na TV Pink. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija