• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2020

17:40

STANIJA I KRISTIJAN SE SRELI OČI U OČI?! ISPLIVAO SNIMAK - LJUTI SUPARNICI se videli napolju? (VIDEO)

Rijaliti

STANIJA I KRISTIJAN SE SRELI OČI U OČI?! ISPLIVAO SNIMAK - LJUTI SUPARNICI se videli napolju? (VIDEO)

Podeli vest

Da li će doći do pomirenja

Prošle nedelje se odigralo saslušanje Kristijana Golubovića po tužbi Stanije Dobrojević za pretnje smrću. Naime, dobro je poznato da su njih dvoje u sukobu već pet godina, još od „Farme“ kada je Kristijan zahtevao od Stanije da mu isplati polovinu osvojene nagrade, jer je organizovao glasače i navodno je doveo do pobede.

Foto: Dejan Živančević

Po isplati, njih dvoje bili su u dobrim odnosima, a onda je Kristijan obelodanio da je imao intimne odnose sa Stanijom, nakon čega se pisalo da je ona rekla kako njegova ćerka nije njegova, što je rezultiralo time da joj je Kristijan zapretio smrću. Stanija je podnela tužbu, a prošle nedelje održano je saslušanje, na kom je trebalo da prisustvuju oboje, ali je Dobrojevićeva u poslednjem trenutku odustala jer nije želela da se sretne sa Kristijanom.

Ipak, prva srpska starleta se pojavila ispred Suda u Rumi, a kako je izgledao njihovo suočavanje, saznaćete u novom izdanju emisije „Paparaco lov“.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija