• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2020

08:12

(VIDEO) LETELO PERJE U BELOJ KUĆI! Zadrugari birali između OVA dva para, a onda su PALE teške reči! VIKALI KAO NIKAD DOSAD!

Rijaliti

(VIDEO) LETELO PERJE U BELOJ KUĆI! Zadrugari birali između OVA dva para, a onda su PALE teške reči! VIKALI KAO NIKAD DOSAD!

Podeli vest

Sinoć je u Belu kuću je ušao Milan Milošević i održao emisiju "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao pitanje za sve zadrugare

Zašto vam je Tomina prevara odvratna, a Majina tako slatka ? - pitanje je za sve zadrugare.

- Maja je kada su se oni udaljili, ljudi su ih spojili u izolaciji. Nakon toga Maja je priznala da joj se Alen svideo, a ona je htela da razgovara sa verenikom tada. A uostalom Jovica i Maja nemaju dete - rekao je Vuk, a Tara ga je podržala.

- Ovde prijatelji podržavaju prijatelje. Alen ovde nije ništa kriv, po mom mišljenju, Paula ne može ništa uraditi što drugi ne dozvole. Mi smo ti koji smo krivi, ako ti ne želiš niko te ne može nagovoriti. Maja je ispala isto kao ja - rekao je Janjuš.

- Ja sam komentarisala Maju od starta, pogotovo jer Alen ne treba da je zanima, jer je ona ušla i rekla da ima verenika - rekla je Marija.

- Sad ja moram, kako se sklapa veridba? Majo je l' on pitao tvog oca za tvoju ruku? - upitao je Alen

- Nije - rekla je Maja.

- Druga stvar Mića kaže da ne ulazimo u vezu, mi smo odlučili da nas boli uvo šta ćete vi da kažete. Neću da dozvolim da ičije mišljenje utiče na nas - rekao je Alen.

- Ja njih poštujem, činjenično je da Maja sa 24 godina ima dete, i da za tri godine ima 3 veze i to jake veze - rekla je Lili.

- Alen nije ni u jednom kontekstu komentarisao Jovicu u negativnom smislu, za razliku od Paule. Takođe Alen nije nikad rekao ništa loše za njihovu vezu, kao što su oni pričali. Maja ima grižu savest - rekla je Matora.

- Razlika je što je Maja molila za poziv - rekao je Đole.

- Milane, ja nikoga ne mrzim ovde, ali ću uvek reći moje mišljenje. Oba su strašna i Maja i Paula. Ja ih sve komentarišem, nemam problem sa tim - rekla je Monika.

Nakon toga je nastala pometnja među zadrugarima. Tara i Mića su ušli u sukob, a Sanja je prokometarisala.

- Ja njih gotivim ali ne podržavam ovo. Prevara je prevara kako god bila - rekla je Sanja

Ovde mene i Paulu ne gotive, pljujete nas svaki dan, a Maji niko nešta ne kaže - rekao je Toma.

- Svi ovde serete i jedete govna, ovo je javna scena izdržite to. Alen je rekao da će da je čeka 10 meseci, ali Maja ništa nije uradila dok se Joca nije oglasio - rekla je Sandra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija