• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2020

11:06

TOMA PROGOVORIO O NADEŽDI: Trudna je sedela OŽENJENOM kolegi u KRILU, neću da razmišljam o NJOJ, ona ne može da bude ZVEZDA! (VIDEO)

Rijaliti

TOMA PROGOVORIO O NADEŽDI: Trudna je sedela OŽENJENOM kolegi u KRILU, neću da razmišljam o NJOJ, ona ne može da bude ZVEZDA! (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Toma Panić je progovorio o svom odnosu sa Nadeždom Biljić, koju je javno prevario u rijalitiju, ali i o svemu što je preživeo sa njom.

Foto: printscreen/tvpink

- Uvek sam mislio da ima opravdanja, ali u nekim situacijama mislio da će biti bolje, kao i njeno slobodno ponašanje sa muškarcima. Ona je sela u krilo kod kolege kojem je tu bila žena, a ona je bila trudna. Ja sam ćutao i prikrivao, ali nije išlo. U kući je bilo napeto, ali ne samo sa mnom, ja njenu majku poštujem i volim, ali taj odnos je bio toliko napet. Jednostavno, ne može ona nas da kune, i svašta da nam kaže, ali ja sam uvek pričao kako to ne može tako, a ona je majci pričala kako joj neće doći ni na sahranu, i ja sam je upozoravao. Ona se bolje ophodi prema radnicima u trafici nego sa nama u kući i to je bio jedan od uzroka. Da se meni nije desila Paula, ja sam se pitao kojoj ženi da se vratim? Ona je mene stalno pljuvala, i ja je pitam zašto to radi i ona mi se pravda da je u besu i ja pređem preko toga. Ja se pitam koja je moja budućnost sa njom, jer ona iznosi i radi nešto što se meni ne sviđa, i mislim da se to pretvorilo u mržnju - rekao je Toma, pa dodao:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- O njoj ne razmišljam, ja znam kakva je ona i šta radi. Najviše me je iritiralo to što priča sa mojim neprijateljima, ona je jednom razbila telefon, jer sam ja kao bio ljubomoran, ali mora da shvati da nekim ljudima ne može sve da kaže. Rekao sam joj sto puta da ne može da bude zvezda ako sve pljuje! Njena majka i ja smo bili u situaciji da je ona pričala samo kako će gledati dete, i kako je mi ne zanimamo, i mi smo je podržali, jer tako bi bilo najbolje! Kada je beba došla kući, taj osećaj ja nisam video, taj osećaj da ona razmišlja samo o tome i da joj je to prioritet.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija