• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2020

20:31

NEVIĐENI BLAM TEODORE DŽEHVEROVIĆ - SVI JOJ SVE SMEJU! Pevačica se zbog OVE tetovaže KAJE, a evo i ZAŠTO!

Rijaliti

NEVIĐENI BLAM TEODORE DŽEHVEROVIĆ - SVI JOJ SVE SMEJU! Pevačica se zbog OVE tetovaže KAJE, a evo i ZAŠTO!

Podeli vest

Pomešala slova!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Teodora Džehverović gostujući u emsiji "Amidži Šou" otkrila je da na butini ima tetovažu zbog koje se kaje.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, Tedora je otkrila da je tekst našla na internetu, ali da je pomešala slova, pa je umesto "život" napisala "ljubav". Kada je shvatila da je pogrešila pevačici nimalo nije bilo svejedno.

- Ovde je tetovaža koju sam pogrešila i neću da pričam o tome. Ja sam kucala tekst i pogrešila. Nije ništa strašno. Trebalo je da piše "Where live begins, love never ends", kao za porodicu, a ja sam umesto "life" napisala "love" - rekla je Teodora u emisiji "Amidži šou" i sve nasmejala i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

- Mislim, može i tako, Bog me je spasio. Ali to je bilo ono bromazepami su trebali da se piju. Zamisli momenat kad treba na mažeš to, kakva tetovaža, hoću da iskočim iz sopstvene kože.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija