• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2020

21:55

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Dok su se Kija i Vuk Mob SVAĐALI, Kristijan ISKORISTIO PRILIKU, PA OPIPAO ATRIBUTE ove ZADRUGARKE! (VIDEO)

Rijaliti

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Dok su se Kija i Vuk Mob SVAĐALI, Kristijan ISKORISTIO PRILIKU, PA OPIPAO ATRIBUTE ove ZADRUGARKE! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti kamera sve usnimila.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" bilo je veoma turbulentno. Naime, došlo je do velikog sukoba između Kristine Kije Kockar i Vuka Moba, kada se Kockareva iznenada uključila u programu uživo kako bi sa zadrugarom rešila polemiku o njihovoj aferi, koja danima unazad trese Belu kuću.

Foto: TV Pink printscreen

Dok su se Kija Kockar i Vuk Mob raspravljali, Kristijan Golubović je uhvaćen u jako nezgodnoj situaciji! Tokom žestoke rasprave, na trenutak je prikazan kadar u kom se jasno vidi kako Golubović spušta ruku na zadnjicu Andree Anđelković Ree.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija