• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2020

18:59

ALEN OTKRIO SVE DETALJE ODNOSA SA ZERINOM: Rekla mi je da joj je ostalo 6 MESECI ŽIVOTA, seli smo na RUČAK... usledio ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

ALEN OTKRIO SVE DETALJE ODNOSA SA ZERINOM: Rekla mi je da joj je ostalo 6 MESECI ŽIVOTA, seli smo na RUČAK... usledio ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

Voditelj Milan Milošević ušao je danas u Belu kuću zbog emisije "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja bilo je za Alena Hadrovića, a ticalo se njegovog odnosilo sa bivšom zadrugarkom Zerinom Hećo.

Foto: printscreen/tvpink

- Da li si na istu foru razdvojio Zerinu i Dada Glišića, tako što si joj obećavao kule i gradove? - glasilo je pitanje.

Foto: printscreen instagram

Mene je Zerina kontaktirala na Instagramu zainteresovana za pevanje u mom lokalu. Pošto joj je to preporučila devojka koja se meni dopada, pozvao sam ih obe. Bilo je neko dopisivanje kasnije, nisam je pratio u rijalitiju i ništa nisam znao. Ona mi je tada delovala kao porodična žena. Posle određenog vremena, rekla mi je da joj je Dado Glišić bivši dečko, a da je sada samo zanima pevanje, ni to toliko. Dado inače nastupa u mom lokalu. Posle me je zvala da se upoznamo u Sarajevu, ja sam joj rekao da mogu kad budem bio u prolazu, jer nisam zainteresovan toliko da dolazim samo zbog nje. Došla je u Beograd na dan, pa smo se upoznali, seli na ručak. Ona je još bila sa Dadom, a to mi je krila. Hteo je on to da mi kaže, ali mene nije interesovalo. Nisam bio spreman za emotivnu vezu, to sam joj rekao kada me je pitala - počeo je Alen.

Posle je počeo haos, rekla mi je da ima rak, da joj je ostalo još šest meseci života. Ja nikada neću obelodaniti te prepiske, dva dana smo proveli u Beogradu. Ljudi su stekli utisak da se borimo za nešto što nije ni postojalo. Za neku vezu, a protiv Dada. Poslala mi je poruku da umire i da dođem. Blokirao sam je na svim mrežama, a onda je krenula ta njena pljuvačina po meni - završio je Alen.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija