• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ - A. SPASOJEVIĆ

09.11.2020

07:30

MAJA KRILA TRUDNOĆU SA JANJUŠEM - BILA JE NA KIRETAŽI?! Oglasila se i OTKRILA SVE: Plakala je, nije znala šta da radi..

Rijaliti

MAJA KRILA TRUDNOĆU SA JANJUŠEM - BILA JE NA KIRETAŽI?! Oglasila se i OTKRILA SVE: Plakala je, nije znala šta da radi..

Podeli vest

Šok za sve! Janjuševo dete?!

Maja Marinković, koja je u subotu uveče ušla u "Zadrugu 4", abortirala je dete Marka Janjuševića Janjuša, ekskluzivno saznaje Informer. Starleta krije da je bila trudna jer se plaši reakcije svog tate Radomira Marinkovića Takija, koji nije podržavao njenu aferu s oženjenim košarkašem.

Foto: TV Pink printscreen

Ovu informaciju nije podelila ni sa Janjušem, jer je on već bio u rijalitiju kad je saznala da čeka njegovu bebu.

- Maja je u oktobru saznala da je trudna. Bila je u šoku, plakala je, nije znala šta da radi... Krila je trudnoću od svih, pa i od oca jer je bio besan na nju što se celog leta vukla sa Janjušem. Samo je ponavljala: "Taki će me ubiti!" Tada je sa Janjušem već raskinula, pošto su se pred njegov ulazak u rijaliti žestoko izvređali preko medija. Zato je prelomila da abortira! Bila je na kiretaži pre dve nedelje, a poverila se samo meni i još jednoj drugarici - priča Majina prijateljica.

Maja: Tukao me je!

Maja je ovu informaciju prećutala bivšem ljubavniku kad je u subotu uveče kročila u Belu kuću. Malo je falilo da je Janjuš ne prepozna od silnih plastičnih operacija koje je uradila u poslednjih mesec dana. Tad se nisu pozdravili, ali je rešila da mu saspe u lice sve ostalo što ju je tištalo.

- Janjuš me je tukao, čupao za kosu i pravio mi ljubomorne scene! Izdržavala sam ga jer je sav novac prokockao. Izmislio je da sam podmetala ljude da zovu njegovu ženu i grokću joj preko telefona! A jednom me je terao da zovnem Enu pred njim! Osim toga, saznala sam i da me je varao! Zvao je Ivanu Šopić da se vide dok smo bili u vezi. Ona mi je to potvrdila! - ispričala je Maja u dahu.

Foto: TV Pink printscreen

Janjuš: Ona je psiho!

Janjušević se pravdao da njegova ljubavnica sve laže.

- Ona je psihopata! Svaki drugi muškarac bi je ubio na mom mestu da je preživljavao onakav pakao! Ja sam jedini muškarac kog je Maja u životu volela i ne može da me preboli. Zato radi sve ovo - rekao je Marko i dodao da želi da se pomiri sa Enom, od koje se nedavno razveo:

- Ena je jedina žena koju sam ja voleo. Ona je moja bivša supruga, ali ću se potruditi da bude i buduća!

Maja Marinković se skroz izoperisala!
Ana Korać: Ona je moja kineska kopija

Bivša Janjuševa ljubavnica Ana Korać javno je prozvala Maju Marinković kad je videla koliko se izoperisala.

"Ona je moja kineska kopija. Umirem od smeha", napisala je Ana na Instagramu. Maja je, naime, isto kao i Ana operisala nos i bradu, uradila tzv. mačkaste oči, povećala je jagodice i usne... Osim što fizički liči na Koraćevu, iskopirala je i njen stajling! Maja je u "Zadrugu 4" ušla sa ukrasom na uhu koji je nosila i Ana kad se priključila prošloj sezoni rijalitija!

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvecka

pre 3 godine

Sto je Maja smesnija od Ane Korac? Isto sra.. samo drugo pakovanje!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija