• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

16.11.2020

20:35

UNIŠTAVAO KAMERE, UHVAĆENI NA DELU! Vrela akcija Naide i Gastoza u kupatilu! Sve pucalo od STRASTI (VIDEO)

Rijaliti

UNIŠTAVAO KAMERE, UHVAĆENI NA DELU! Vrela akcija Naide i Gastoza u kupatilu! Sve pucalo od STRASTI (VIDEO)

Podeli vest

Dugo su se krili od svih, sada nakon ovog nema povratka!

Strasti između Naide Godžo i Nenada Marinkovića Gastoza iz dana u dan su sve jače. 

Gasttoz ide toliko daleko da okreće sam kamere i pokušava da ih onesposobi, čak zajedno ulaze i u toalet, a šta se tamo dešava još je nepoznanica.

Sve vreme su pokušavali da se sakriju od kamera, ali sudeći po svemu svega toga im je preko glave pa su se opustili i svoju intimu podelili sa milionima. 

Oni su se našli u toaletu zajedno, gde je Gastoz prišao Naidi i stastveno počeo da je ljubi. Nakon što ih je Marko video, odlučili su da zajedno izađu pred sve učesnike i pokažu koliko se vole. 

Kako će reagovati Naidin dečko kada sve ovo vidi, jer kako je sama više puta isticala da ima nekog napolju ko je čeka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija