• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

16.11.2020

18:55

SMRTNI SLUČAJ SLOMIO KRISTIJANA! Suze i jecaji - užasna BOLEST odnela je život njegove NAJDRAŽE!

Rijaliti

SMRTNI SLUČAJ SLOMIO KRISTIJANA! Suze i jecaji - užasna BOLEST odnela je život njegove NAJDRAŽE!

Podeli vest

Kristijan je oduvek bio magnet za lepši pol, ali njegova najveća ljubav je nevenčana supruga Danijela. Najveći životni poraz Golubović je doživeo kad je preminula od raka dojke.

Kristijanova nevenčana supruga Danijela Đukić, koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav!

S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo - rekao je za Kurir Stars njihov zajednički prijatelj.

Nikad se nisu venčali, ali živeli su kao da su u braku. Mnogo su želeli da dobiju dete, međutim, Danijela nije mogla da zatrudni.

- Bila je to velika ljubav, koju su želeli da krunišu rođenjem deteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod lekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspela da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme - ispričao je za Kurir Stars Kristijanov rođak, koji kaže da je Golubović uvek bio u kontaktu s Danijelom, pogotovo u danima njene borbe sa opakom bolešću.

- Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživeo od nje. Naime, zabranila mu je da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu - rekao je član Golubovićeve porodice i dodaje da je Kristijan bio spreman da život da za nju, samo da preživi.

Foto: TV Pink printscreen

Nažalost, Danijela nije uspela da pobedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina. On takođe naglašava da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Magnet za lepši pol......ma dajte više....ako vam je to/taj si onim za zgodnog muškarca,onda smo svi otišli u.....

Normalac

pre 3 godine

Aha haha... Magnet ali za rešetke... s obzirom kojim je "vrednostima" težio.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Нисам до сада хтео да коментаришем његове приче,оне и одговарају његовом менталном и интелектуалном нивоу!Чак ни када је причао Микију о нашој "легендарној" тучи испред кафеа "Цветни трг"-познатији као "цветић"(не видим ништа легендарно у томе)! Наравно, изменио је пар битних детаља да прича буде њему у корист ,ал` нека, није ни битно после 3 деценије! Али, због пок. Данијеле, која је била ДИВНА особа, морао сам да реагујем! Она и ја смо се упознали случајно,а ја нисам имао појма да је у вези са њим( у то време је био у затвору у Немачкој а ја сам се вратио из рата први пут, децембар 91`). Почели смо да се "виђамо", а она је затруднела брзином муње(толико о томе да није ОНА могла!). На жалост, ја нисам хтео да се везујем, и као многе пре и после, утицао сам на њу да абортира(негде фебруара 92` у "Драгиша Мишовић" болници,ако се не варам, а убрзо смо и прекинули виђања, мада смо увек остали у добрим односима! Добра и квалитетна особа, која је имала несрећу да је овај смува док је била наивна клинка!После тога је била као оковима привезана за ту несрећу од "везе" са њим! То је било и њено мишљење!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija