• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.11.2020

07:50

"MOLIM BOGA DA NE UMREM!" Zdravstveno stanje Nadežde Biljić iz dana u dan sve gore - oglasila se i SAOPŠTILA... (FOTO)

Rijaliti

"MOLIM BOGA DA NE UMREM!" Zdravstveno stanje Nadežde Biljić iz dana u dan sve gore - oglasila se i SAOPŠTILA... (FOTO)

Podeli vest

Bivša "Zvezda Granda" poslednjih godina prolazi kroz teške situacije što se ljubavnog života tiče. Trenutni partner sa kojim je dobila dete ju je prevario u rijalitiju, a sve se to odražava i na njeno zdravstveno stanje.

Pevačica Nadežda Biljić nedavno je prošla kroz pravu dramu kada ju je nevenčani suprug Toma Panić prevario u rijalitiju. 

Foto: printscreen

Nadežda je u više navrata govorila da joj se zdravstveno stanje dosta pogoršalo. 

Ona je sada na Instagramu saopštila da je veoma loše i tako zabranila svoje pratioce.

Foto: printscreen instagram

- Ono kad ti je nivo šećera 31,6, a ti ne osećaš ništa i samo moliš Boga da ne umreš, da te srčka ne strefi - napisala je Biljićeva i zabrinula pratioce.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 3 godine

Mnogo toga polazi iz glave... A koliko vidim, ona propade za njegovom alatkom.. Žalosno je što, makar ona kao majka nije stabilna, već je labilna kao i otac tog malog miša.. Koji će ti, krasno, Tona?!!! Zar ti dete nije svetinja...?! Za kim se to ponašaš kao nenormalna, ili si zaista i ti caknuta? Trgni se, ili crkni za njim, a pusti tu makanju da odrasta u miru, jer deca osećaju, ako nisi naučila ništa u životu.. Daleko bilo kako se ti ponašaš, a majka si!!! Crkni za alatkom, jer za njegovim mozgom niko ne bi.. Sta te veze više, sem alata, a to ces naci na svakom ćošku... Moradoh da karikiram, a i ako ne objavite, ok je..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija