• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2020

18:20

ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠIH DEVOJAKA! Matora ZAPENILA na Sanju, ona joj ODBRUSILA, zadrugari SKOČILI, NASTAO HAOS! (VIDEO)

Rijaliti

ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠIH DEVOJAKA! Matora ZAPENILA na Sanju, ona joj ODBRUSILA, zadrugari SKOČILI, NASTAO HAOS! (VIDEO)

Podeli vest

Bivše devojke, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ne prestaju da se svađaju, sada se njihov odnos dodatno pogoršao je se plavuša zaljubila.

Jovana Tomić Matora je tokom današnjeg porodičnog sastanka žestok okršaj sa bivšom devojkom Sanjom Stanković zbog čega je nastao haos u Beloj kući. 

- Za Sanju moram da kažem jednu stvar, pričala sam sa Šebezom. Postoje stvari koje mi smetaju u našem odnosu. Želim da zadržimo nešto iz naših vremena, držale smo se do samog našeg ulaska, a ovde ne - rekla je Matora.

- Ne možemo, jer ti igraš rijaliti za crnim stolom. I nećemo da pričamo, šta me boli "d" više. Ja treba da se kontrolišem da bi ti bila dobro? - uzvratila je Sanja.

Foto: TV Pink printscreen

- Nemate šta da pričate, raskinule ste - ubacio se Lepi Mića.

- Da li si mi rekla na krevetu da treba da imamo odnos bez svađa? Ja sam te zamolila da mi ne pričaš o budućim partnerima, da me ne poniživaš, ti si se složila. Da li te poštujem u svemu od tad? Da li ti mene poštuješ? - nastavila je Matora.

- Šta sam uradila, reci sad! - poručila je Sanja.

Matora je zamerila svojoj bivšoj devojci što je nikad ne ponudi hranom. - Da li si se zabrinula nekad za mene? Da li si me nekad ponudila hranom? - urlala je Jovana.

- Juče sam te pitala u prolazu kako si! Ti si jedno pokvareno rijaliti g*vno - uzvratila je Stankovićeva.

- Matora, zbog tvojih osećanja, vaš dve ne možete da budete kao pre - ubacila se Sandra Rešić.

- Da li bi ti bilo lakše da odem, Sanja? Evo, tebi u inat neću da idem, makar crkla. Ti si ta koja nije meni pružila ruku meni - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink printscreen

- Između vas ne treba da bude ni-ka-kve, nikakve komunikacije! Totalno izbegavanje kontakta, prolazite jedna pored druge kao pored turskog groblja! Ona ne mora da te pita da li ti nešto treba? Da li me razumeš? Ona više nije za tebe, od trenutka kad ste raskinule - urlala je Rešićeva.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija