• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happytv.rs

22.11.2020

11:02

Milijana NAPUŠTA PAROVE? Milojko tvrdi da ga je OBRUKALA, a nakon OVOG DATUMA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Rijaliti

Milijana NAPUŠTA PAROVE? Milojko tvrdi da ga je OBRUKALA, a nakon OVOG DATUMA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Podeli vest

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su rešili da se raziđu zbog neslaganja. Božićeva je ostavila bišvem svu imovinu, a ugovorena je i prva prakorazvodna parnica.

Milijana Bogdanović je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Parovi", a svojim učešćem ne prestaje da intrigira javnost. 

Milijana je stekla popularnost učešćem u prethodnoj sezoni ovog rijalitija, kada je ušla sa pet decenija starijim Milojkom Božićem u koga se zaljubila. Međutim, njihovoj romansi je došao kraj, jer Milijana nije bila verna. 

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

Nakon što je u rijalitiju prevarila Milojka, Milijana se ponovo zaljubila u nekoliko decenija starijem Miloša, a od Božića se uskoro zvanično razvodi. 

- Prvo ročište zakazano je za decembar, a Milijana će na isto otići upravo iz vile "Parova" jer će od nedavno nova učesnica devete sezone.

Milojko Božić se sada oglasio i prokomentarisao njen ulazak u velelepnu zemunsku vilu.

- Ona me ne interesuje, nemam kad da gledam televizor zato je i ne pratim od kada me je obrukala više ne obraćam pažnju na nju - rekao je on, pa se osvrnuo i na njen ljubavni život:

Foto: Printscreen/TV happy

- Ja više nisam deo njenog života, želim joj svu sreću samo što dalje od mene - iskren je Božić.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 3 godine

O kakvoj imovini vi pišete, pa ona nema ni za burek kamoli kakvu imovinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija