• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2020

07:17

(VIDEO) POTPUNI HAOS! Nakon kazne koju je dobio zbog nepoštovanja emisije, zadrugar pokušao da POBEGNE IZ ZADRUGE, obezbeđenje nije moglo da ga SMIRI

Rijaliti

(VIDEO) POTPUNI HAOS! Nakon kazne koju je dobio zbog nepoštovanja emisije, zadrugar pokušao da POBEGNE IZ ZADRUGE, obezbeđenje nije moglo da ga SMIRI

Podeli vest

Nakon saopštenja da je Toma Panić kažnjen nedeljnim honorarom nastao je haos na velelepnom imanju. Toma koji je bio pod dejstvom alkohola, bio je vidno razočaran što je dobio kaznu od Velikog šefa, pokušavao da pobegne iz Zadruge

Tomu je smirivalo obezbeđenje, ali on je ulazio u sukob sa njima, da su u jednom trenutku kada je krenuo da ruši inventar Zadruge morali da ga obore na zemlju jer je on krenuo i na njih.

Tomu su smirivali i zadrugari ali nisu uspeli ništa da urade po tom pitanju, jer ih on nije ni slušao. Njega je kazna toliko zabolela da je odlučio da pokuša da pobegne,

Toma je u jednom trenutku ušao u Belu kuću i napao voditelja Milana Miloševića. Milan je zamolio Tomu da se skloni i da ne prekida program.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija