• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

02.12.2020

15:45

UČESNICA PAROVA HAPŠENA ZBOG NARKOTIKA! Raskinkana usred emisije uživo - MUK u zemunskoj vili! (VIDEO)

Rijaliti

UČESNICA PAROVA HAPŠENA ZBOG NARKOTIKA! Raskinkana usred emisije uživo - MUK u zemunskoj vili! (VIDEO)

Podeli vest

Nova učesnica Teodora Delić iz Gornjeg Milanovca, manekenka u poznatoj agenciji ušla je kako izvori navode da raskrinka drugaricu iz vile, ali su mnogi počeli nju da raskrinkavaju.

U toku emisije "Upoznajte Parove" takmičarka iz Gornjeg Milanovca, Teodora Delić je na stubu srama.

U emisiju se uključio naš novinar Goran Todorović koji je izneo šokantne detalje o Teodroi i njenoj aferi sa Zlatibora.

Ova takmičarka je prvo demantovala da ima samo osnovnu školu, te istakla da je završila srednju ekonomsku školu u Gornjem Milanovcu. 

Ali, drama je tek počela sa uključenjem našeg novinara, a zbunjenost mlade takmičarke je i više nego očigledna.

- Ja se nadam da ću sukoro doći u vilu Parova i da ćemo spornu temu pročešljati, s obziromnan to da Teodora nije bila u na Zlatiboru sa drugaricama - počeo je Goran i dodao da ima sve informacije o ovoj takmičarki te je demantovao brutalnom činjenicom:

Foto: printscreen

- Ja dobijam sve informacije za Teodoru, ona je ponavljala četvrtu godinu srednje škole, a proveriću da li je sve istina. Kada je reč o putu sa drugaricama, imam informacije da je bila sa nekoliko fudbalera u stanu preko puta jednog kafića.

Međutim, ona ove navode nije ni demantovala. Skandalozne tvrdnje je potvrdila s obzirom da nije mogla da se opravda. 

Osvrnuli su se i na temu Zlatibora, gde je ona sa drugaricom imala odnose sa pojedinim muškarcima za određenu nadoknadu novčanu. Takođe Teodora je prećutala da je bila hapšena zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci u Gornjem Mladenovcu. 

Nakon svega ovoga nastao je veliki muk u stidiju, a kako se ona branila pogledajte u video-prilogu ispod teksta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija