• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.12.2020

19:55

OGLASIO SE TAKI NAKON PRETNJI ANE KORAĆ: Ipak je DEVOJKA, treba da se UDA jednog dana... Nije je ŠTEDEO!

Rijaliti

OGLASIO SE TAKI NAKON PRETNJI ANE KORAĆ: Ipak je DEVOJKA, treba da se UDA jednog dana... Nije je ŠTEDEO!

Podeli vest

Odnos bivših zadrugarki, Maje Marinković i Ane Korać, je sve osim dobar. Još u drugoj sezoni "Zadruge" Ana je govorila kako je Maja opsednuta njom.

Ana Korać oglasila se na svom Instagramu povodom toga što je otac Maje MarinkovićTaki Marinković pričao o njoj (više o tome pročitajte OVDE).

Foto: Printscreen You Tube

Ona je rešila da mu odgovori, a sada je on prokomentarisao čitavu situaciju, kao i njen sukob sa njegovom ćerkom koja je trenutno u rijalitiju. 

Foto: TV Pink printscreen

- Toliko imam svojih obaveza da nemam vremena da se više bavim Anom Korać. Sve najlepše joj želim. Reci joj da je samo lepa. Ja mogu tata da joj budem. Glupo je što izjavljuje ove stvari. Maja je unutra i ne može da joj odgovori. To kada izađe, pa neka vide. To su po meni dečija posla. Glupo mi je da se nastavljam sa njom (Anom), želim joj sve najleše. Ipak je ona devojka, treba da se uda i svašta nešto - rekao je Taki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija