• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

09.12.2020

10:04

MILJANA I ZOLA POLOMILI KREVET MARIJE KULIĆ OD PREJAKE AKCIJE - Uzdasi odzvanjali Zadrugom, čak su se i kamere TRESLE (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA I ZOLA POLOMILI KREVET MARIJE KULIĆ OD PREJAKE AKCIJE - Uzdasi odzvanjali Zadrugom, čak su se i kamere TRESLE (VIDEO)

Podeli vest

Pre samo dva dana Miljana i Zola oprobali su novo mesto za se*s u apartmanu u kojem si živeli Marija i Željko Kulić!

Nakon rvanja, golicanja i jurenja po apartmanu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da imaju vrelu akciju.

Međutim, ove noći nisu završili u krevetu Marije Kulić, već su otišli do toaleta, povučeni osudama zadrugara, koji su ih napali što imaju odnose u krevetu Miljanine majke.

Foto: printscreen

Miljana i Zola imaju odnose

Nije im trebalo mnogo da se ipak odluče da je ispravno da imaju odnose u krevetu koji se uskoro sačekati Mariju Kulić.

Nakon celovečernje drame i tenzije Miljane Kulić, na koju je Lazar Čolić Zola ostao poprilično imun i neisprovociran, njih dvoje završili su ispod pokrivača - SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Miljana je nastavila da mu prebacuje za finansije, ali Zola se nije pecao na provokacije, već je svolju voljenu ućutkao poljupcima.

Ubrzo zatim je došlo do žestoke akcije i LOMLJENJA KREVETA ŠTO MOŽETE VIDETI OVDE.

Foto: printscreen

Podestimo, Miljana je u drugom stanju i već danima se dvoumi da li da zadrži bebi ili da ide na kiretažu u Niš, kao što je uradila u prošloj sezoni. Ni Zola nije načisto šta da rade, budući da je Miljanina trudnoća visoko rizična, a i koristila je na samom početku lekove koje, kako je rekao, trudnice ne smeju da piju. Oni su se konsultovali sa lekarima, i dali su sebi još malo vremena da odluče. Marija Kulić, Miljanina majka, ljuta je na ćerku i ona ne želi da Miljana rodi Zoli dete. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija