• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2020

10:25

ZGROŽENA SAM! Luna Đogani ŽESTOKO OSUDILA Miljanu Kulić, pa progovorila o ABORTUSU (FOTO)

Rijaliti

ZGROŽENA SAM! Luna Đogani ŽESTOKO OSUDILA Miljanu Kulić, pa progovorila o ABORTUSU (FOTO)

Podeli vest

Miljana Kulić je u ovoj sezoni Zadruge ponovo ostala u drugom stanju, ali je odličila da i ovoga puta abortira zbog čega su mnogi ostali zatečeni.

Luna Đogani, koja će se uskoro ostvariti kao majka je oštro je osudila ono što je Miljana uradila, pa je imala potrebu da se obrati svima na društvenim mrežama i istakla da ne treba da se sledi njen postupak. 

- Zgrožena sam ubijanjem nedužnih bića i abortusa. Sada svi treba da slušamo i da "aplaudiramo". Milijardu žena na ovom svetu je uskraćeno da doživi taj najlepši deo života, a neke životinje ih 3 puta u godini ubijaju. Bitno je da su ljudi spremni da osuđuju mnogo blaže životne situacije i da te gaze godinama zbog toga, a ovakvo monstuozno ponašanje se podržava i ćuti se. Bože pomozi im - napisala je Luna, pa dodala:

Foto: printscreen instagram/luna_djogani

- Nisam htela ovim stvarima da dajem značaj, ali me jako pogađa jer sam HVALA BOGU u drugom stanju i zahvalna što ću postati majka - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: printscreen instagram/luna_djogani

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 3 godine

Ovde se slazem sa Lunom.Mada,Miljana treba da se leci i kontrolise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija