• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2020

16:40

Mensur ima UPALU PLUĆA! Ajdarpašić progovorio o BORBI SA KORONOM, a onda priznao da li je TUKAO MINU! /FOTO/

Rijaliti

Mensur ima UPALU PLUĆA! Ajdarpašić progovorio o BORBI SA KORONOM, a onda priznao da li je TUKAO MINU! /FOTO/

Podeli vest

Trećeplasirani zadrugar u prethodne sezone "Zadruge" Mensur Ajdarpašić uključio se danas u emisiju "Premijera - Vikend specijal". On je otkrio da je zaražen koronavirusom, kao i kako se oseća.

- Ja sam u karantinu, nisam se još oporavio od korone, ali nadam se da ide na bolje. Polako se oporavljamo. Ne može se uticati na to jer je virus nepredvidiv, bili smo na pregledima, redovno idemo, uz terapije i lekove i savete lekara. Imam blagu upalu pluća. Prošlo je deset dana, kada je bilo za eventualnu hosipitalizaciju - rekao je Mensur, a onda dodao da Zadrugu 4 redovno prati:

Mensur je otkrio da se ugasila njegova ljubav prema Mini Vrbaški, te je prokomentarisao njenu vezu sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink printscreen

- Kod mene se to nije ugasilo preko noći, prošlo je više od noći, dve, tri nedelje, nije kratak period. Kod mene je to prošlo prirodno, bez teranja inata, veštačkog hlađenja, prirodnim putem sam se oslobodio svega toga. Ja je jesam stvarno voleo. Žao mi je što sam dozvolio takvoj osobi, kada sam shvatio o kakvoj je osobi reč, ja nisam mogao da shvatim kakva je zbog ljubavi koju sam gajio... Vremenom sam shvatio da sam jednu od većih grešaka napravio kada je ljubav u pitanju - priča Mensur i dodaje:

- Ukoliko ima osnova da me tuži ja sam uvek tu, rado ću se odvazati. Ja nisam neko ko se fizički obračunava sa ženama. Naš odnos je tekao jednim delom mirno, u drugom delu je bilo ljubomore. Ona je sama sebe demantovala u dosta toga. Radila je neke stvari za koje ja nisam znao, koje sam čuo kad je ušla unutra - objašnjava Ajdarpašić.

Foto: printscreen instagram/_mina.official__

On je istakao i da nikada nije fizički nasrnuo na Minu, kako ona tvrdi.

- Sama sebe demantuje u svemu onome što govori da se sa mnom dešavalo, da je ona bila mirna savršena. Eto vidite iz priloženog sa tim momkom unutra. On bar sebe smatra alfa mužjakom, ali ona drži konce, vodi glavnu reč, čak se i fizički obračunava sa njim. Nema sličnosti naša veza sa ovom sa Filipom. Ali se iste stvari ponavljaju. Naša priča je gotova odavno, neću da ratujem sa njom, ali ne znam kako bi se snalazila - istakao je on.

Foto: TV Pink printscreen

- Nisam otišao na rođendan da se tučem, već da uživam i da slavim. Ona je nemirna. Ja nju nikad nisam tukao. Nikad je nisam udario, ne obračunavam se fizički sa devojkama. Mogu da se izderem, ja sam sa njom svašta pretrpeo, trpeo sam šamare i ljubomorne scene. Bili smo na rođendanu, kad smo se vraćali, ona se zadržala sa devojkom, ja sam je ubrzavao, jer mi nije bilo dobro, bio sam pripit. Ona je znala da je ta devojka opredeljna prema devojkama. Rekao sam joj da se ne zadržava, on me je odgurnula, unela mi se u facu, ja sam je odrugnuo samo od sebe. Bilo je toga više puta. U svakoj vezi ima pogrdnih reči i svega. Nisam je nikad udario, odgurnuo sam je. Svaki put kad me udari, ja bih je samo udaljavao od sebe. Nikakvu tužbu nisam dobio - zaključio je Mensur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija