• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

23:32

IZNOSILI JE - BRUTALNI SKANDAL U ZADRUZI! Nadežda LOMILA SVE - nasrnula na TOMU, pa na LEPOG MIĆU/VIDEO

Rijaliti

IZNOSILI JE - BRUTALNI SKANDAL U ZADRUZI! Nadežda LOMILA SVE - nasrnula na TOMU, pa na LEPOG MIĆU/VIDEO

Podeli vest

Nakon okršaja sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić je nastavila da se raspravlja sa Lepim Mićom, gde su jedno drugom izneli niz uvreda.

Nakon što je Toma Panić stavio Nadeždu Biljić u krevet kako bi odmorila, ona je ubrzo ustala, pa se vratila u dnevnu sobu gde je fizički nasrnula na bivšeg vanbračnog supruga.

Pevačica je došla do njega dok je on večerao i pokušavao da je smiri, međutim, sve je kulminiralo guranjem i međusobnom raspravom ova dva zadrugara. Nakon što je obezbeđenje sklonilo Nadeždu od Panića, Lepi Mića se obrušio na nju, gde su jedno drugom uputili niz opaski i psovki.

Nakon okršaja sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić je nastavila da se raspravlja sa Lepim Mićom, gde su jedno drugom izneli niz uvreda.

Lepi Mića je počeo da iznosi informacije koje je čuo spolja, gde je Biljićeva poludela i obrušila se na Tomu jer je nije branio od napada Lepog Miće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija