• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

27.12.2020

08:33

ŽENA POPULARNOG PEVAČA ULAZI U ZADRUGU! Bila je POLICAJKA,  a HAPSILI su je zbog posedovanja KOKAINA!

Rijaliti

ŽENA POPULARNOG PEVAČA ULAZI U ZADRUGU! Bila je POLICAJKA, a HAPSILI su je zbog posedovanja KOKAINA!

Podeli vest

Nju niko nije očekivao!

Naime, atraktivna crnka nedavno je potpisala ugovor sa produkcijom TV „Pink“, a jedan od zadataka joj je da raskrinka aktuelne zadrugare budući da većinu poznaje iz spoljnog sveta, a sa pojedinim učesnicima sretala se i dok je radila u policiji.

Foto: printscreen

Marko Bulat sa suprugom Marijom

Osim toga, Marija namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

- Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima - kaže naš izvor za "Alo" i dodaje:

- Od nje se očekuje da u 'beloj kući' iznese dosta toga i raskrinka mnoge ljude, kako žene, tako i muškarce. Pogotovo one koji se dovode u vezu sa kriminalom i prostitucijom. Nesumnjivo je da raspolaže sa mnogo informacija, budući da je dugo radila kao policijaka - priča izvor. Kako kaže, osim što će se baviti budućim cimerima, Marija planira i da prvi put iznese detalje iz svog privatnog života.

Foto: printscreen

Marko Bulat sa suprugom Marijom

Borba za potomstvo

Marija i Marko Bulat su se venčali 2015. godine. Od tada su se, u želji da dobiju potomstvo, nekoliko puta podvrgli veštačkoj oplodnji. Iz nje su dobili najpre ćerku Doroteu, koja je rođena pre vremena, u 27. nedelji trudnoće, a onda i sina Savu, koji je rođen u predviđenom terminu.

- Pre četiri godine, policija ju je privela zbog posedovanja kokaina, a tada se pisalo da su joj drogu dileri ostavljali u poštansko sanduče. Ona je prvo negirala da su narkotici njeni i tvrdila je da joj neko smešta aferu. Međutim, kasnije se nagodila sa tužilaštvom i priznala da je droga za ličnu upotrebu, a slična stvar joj se dogodila i nekoliko meseci kasnije, kada je 2017. godine privedena sa suprugom Markom u Crnoj Gori. U tom periodu, nepoznati muškarac im je zapalio automobil koji je stajao na parkingu ispred njihove zgrade, a počinilac nikada nije pronađem. Marija nikada javno nije pričala o tome, a to bi trebalo prvi put da uradi u „Zadruzi“ - ispričao je izvor i dodao:

- Marija je potpisala ugovor sa čelnicima „Pinka“, i njen se ulazak očekuje uskoro. Marko će brinuti o njihovom sinu Savi i ćerki Doroteji, ali i o Sofiji koju je njegova supruga dobila u prethodnom braku. Budući da zbog pandemije koronavirusa Bulat nema posla, neće mu biti problem da brine o deci i kući, dok Marija zarađuje od učešća u najgledanijem rijalitiju - ispričao je izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija