• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.01.2021

14:09

ABORTUS NE PODRŽAVAM! Intervju sa Aleksandrom SUBOTIĆ - Peca i ja ćemo PROŠIRITI PORODICU, ali o BRAKU NE RAZMIŠLJAM!

Rijaliti

ABORTUS NE PODRŽAVAM! Intervju sa Aleksandrom SUBOTIĆ - Peca i ja ćemo PROŠIRITI PORODICU, ali o BRAKU NE RAZMIŠLJAM!

Podeli vest

Subotićeva se osvrnula na 2020. godinu, pa je za naš portal otkrila stvari koje do sada sigurno niste znali o njoj!

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić uživa u zajednici sa svojim partnerom Predragom Raspopovićem Pecom, a nedavno se ostvarila u ulozi majke po drugi put.

Ona je dobila sina Jovana i, kako je više puta isticala, tu za nju neće biti kraj što se dece tiče. 

Pitali smo Aleksandru da li ju je sin promenio kao osobu i da li je trudnoća bila ista kao i sa Magdalenom.

- Ova godina je bila jako čudnovita, kako svima tako i meni. Obeležilo ju je puno negativih stvati, ali na mom ličnom planu puno lepih i pozitivnih. Dobila sam svoju drugu bebicu, svog prvog sina. Isto ih volim ali osećaj prema bebi je malo drugačiji. Moram da priznam da sam po prvi put svesna da imam bebu, jer sam Magdalenu dobila jako mlada pa negde nisam imala taj osećaj kao sada. Mnogo sam pažljivija, maksimalno posvećena i najsrećnija sam majka na svetu. Jovan je plod velike ljubavi - otpočinje Aleksandra razgovor za Informer.rs.

- Kada sam se porodila, nisam bila kao većina drugih majki. Nisam imala postdepresivni period, i iskreno nije bilo razloga za tim. Ja izuzetno volim bebe i znala sam da je sada najbolji period da se opet ostvarim u ulozi majke i ni jedne sekunde nisam posumnjala da ću se loše snaći.

Smatram da je to svakoj ženi urođeno i prirodno. Iako sam prošla taj period sa Magdalenom, i dalje se nisam navikla na noćna buđenja. Beba se budi oko pola 6, Magdalenu spremam za školu u pola 7, i od mog spavanja do uveče nema ništa. Hvala dragom Bogu što mi je Peca najveća podrška u svemu i pomaže mi dosta oko Jovana i Magdalene. 

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić sa sinom

Pitali smo Aleksandru kako je Magdalena reagovala na Jovana i da li je bilo ljubomore.

- Megi voli Jovana najviše na svetu i posvećena mu je kao starija sestra. Simpatično mi je što je ona svesna da je on beba, ali se ophodi prema njemu kao prema lutki. Ona bi da ga hrani, presvlači, ali ipak je mala za sve to. Kada smo kod presvlačenja moram da kažem da Peca do sada nije ni jednom promenio pelene jer nije to njegov fah, ali se ne odvaja od Jovana. On je opčinjen njime, i non stop ga animira, ljubi, priča mu priče kao da ga on sve razume. Takvu konekciju zaista nikada nisam videla. 

Aleksandra se tokom porođaja ugojila samo u stomaku, i svega par kilograma dodala svojoj težini, a liniju je povratila za rekordnih mesec od samog porođaja. Subotićeva vežba svaki dan, i nikada bolje nije izgledala

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

- Volim da se osećam lepo i privlačno u sopstvenoj koži, pa da li nosila kupaći kostim ili venčanicu nije bitno, važno je da sam zadovoljna kao žena. Moram da napomenem da je moja mama zadružena za moj izgled najviše, i njen "Perfecf shape program". Kada smo kod venčanica i dalje ne razmišljam o braku, mada mislim da je to nešto o čemu treba muškarac da vodi računa. Pomislila sam na to kada sam bila trudna, da ne bi rodila decu u vanbračnoj zajednici, ali sam shvatila dok dete ima i tatu i mamu, nije bitno da li smo u braku ili ne - ističe Subotićeva i dodaje:

- Ljubav sa Pecom nikada nije bila jača, i strasti su se dodatno rasplamsale od momenta kada sam se porodila. Em što je jedno malo slatko biće ušlo u naše živote, em što sam ja nikad atraktivnija i lepša.

Na pitanje kako komentariše što je Miljana Kulić za 14. meseci dva puta išla na kiretažu, bila je vrlo otresita u odgovoru. 

- Ne želim lažno da morališem kao mnogi. Bolje da je abortirala nego rodila decu koja neće imati ljubav i brigu svojih roditelja ili ne daj Bože da je napustila svoje dete. Znamo svi kakvih slučajeva ima i na šta su žene spremne kada rodite dete koje ne žele. Jako sam se rastužila na porođaju kada sam ugledala one male krevetce sa tek rođenim bebama sa oznakom socijalni slučajevi. Ne podržavam je i daleko od toga da poržavam abortus. Ako ne umeju ra da rade te stvari, onda bolje i da ih ne rade. 

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić sa Pecom

- Ja volim decu i sigurno neću ostati samo na Magdaleni i Jovanu, ali za sada nisam spremna na novu trudnoću. Kada malo odrastu, ako se desi Bogu hvala mogućnosti imamo, pa neka je živo i zdravo. 

Baš kao na početku razgovora Aleksandra je istakla da je ova godina svima bila čudna, pitali smo je po čemu će da pamti staru, a šta će poželeti sebi u novoj 2021 godini?

- Pored rođena svog sina, 2020 godinu ću pamtiti po otpočinjanju zajedničkog života sa svojim momkom, polazkom svoje ćerkice u prvi razred, morem izolacije, koroni... Zaboli me glava kada krenem da vraćam misli, ali evo privodimo je kraju i dobro je što je tako. 

- Poželela bih svima puno sreće, poslovnih uspeha, ljubavi i sobzirom na situaciju u kojoj se nalazimo najviše zdravlja svim ljudima i mojoj porodici. Kada smo zdravi ceo svet je naš, a ako se razbolimo jedina želja nam je da ozdravimo - rekla je Aleksandra za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija