• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

16.01.2021

17:00

AU KAKVA PROMENA - ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE OŠIŠALA! Bivša zadrugarka izgleda kao milion dolara! /FOTO/

Rijaliti

AU KAKVA PROMENA - ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE OŠIŠALA! Bivša zadrugarka izgleda kao milion dolara! /FOTO/

Podeli vest

Aleksandra Subotić pojavila se doterana i fascinirala sve koji su je videli.

Bivša rijaliti zvezda Aleksandra Subotić nedavno je dobila drugo dete, sina Jovana, a pratioci na društvenim mrežama redovno komentarišu da blista. Ona je svoju liniju dovela do savršenstva, a sada se priča o njenom stajlingu.

Aleksandra je ošišala šiške, kosu vezala u rep, pa obukla crno-belu kombinaciju. "Sa stilom", kratko je poručila Subotićeva na Instagramu.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

Inače, Aleksandra je nedavno govorila o silikonima koje ima u grudima.

- Ništa lepo nemam o tim grudima da kažem, sem da su mi napravile veliku štetu i probleme. Sledeća operacija je bila savršena, ali trudnoća je ostavila posledice - napisala je Subotićeva na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija