• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.02.2021

18:08

NAPADNUTA MARIJA BULAT! Razlupali joj kozmetički slaon, STAKLO NA SVE STRANE!

Rijaliti

NAPADNUTA MARIJA BULAT! Razlupali joj kozmetički slaon, STAKLO NA SVE STRANE!

Podeli vest

Supruga folk pevača Marka Bulata, Marija, nije ni slutila šta sve može da joj se desi nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je navodno uhapšena zbog posedovanja narkotika.

Naime, pre manje od dve nedelje, ona je navodno privedena sa još nekoliko lica nakon što je policija upala u njen kozmetički salon i tada, prema pisanju medija zatečena sa nekoliko muškaraca koji su kod sebe imali narkotike.

Foto: printscreen

Marija Bulat

Marija je ovu vest oštro demantovala i izjavila kako neko pokušava da joj namesti aferu.

- Sve navedeno je pripisano meni, imenom i prezimenom dok nijedan akter koji je zapravo praćen priveden nije spomenut. Ponavljam, u mom salonu nije pronađeno ništa, niko nije ulazio u moj stan i niko moj stan nije pretresao. Hapšenje nije realizovano u mom salonu niti mi je zaplenjen automobil – izjavila je tada Marija za "Alo!".

Foto: printscreen

Marija Bulat

Njoj je tokom današnjeg dana razlupan kozmetički salon, a ona sumnja da se sve desilo zbog medijske prašine koja se podigla oko njenog imena.

Marija je sada u strahu, jer ne želi da se nešto loše desi njenoj porodici, s obzirom na to da, kako je istakla, nije kriva, niti povezana sa mutnim radnjama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija