• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

17:48

MILJANA SE ODREKLA STARATELJSTVA NAD ŽELJKOM?! Šok priznanje UŽIVO, Marija se brine o njemu - Bolje da ga NISAM NI RODILA... /VIDEO/

Rijaliti

MILJANA SE ODREKLA STARATELJSTVA NAD ŽELJKOM?! Šok priznanje UŽIVO, Marija se brine o njemu - Bolje da ga NISAM NI RODILA... /VIDEO/

Podeli vest

Miljana Kulić, učesnica sve četiri Zadruge, danas je šokirala sve svojom emotivnom ispovešću.

Miksi je prvo pričala o tome sa koliko se problema borila u mladosti, a onda je otkrila da je pokušala da se ubije kada joj je baka preminula.

Popila je šaku lekova, a više o tome možete pročitati OVDE.

Nakon toga, Kulićeva je pričala o tome kako joj majka preti i ucenjuje je.

- Nisam je štitila, nego nisam htela da iznosim prljav veš. Moram da napomenem da ja porodicu volim najviše na svetu, da je moja mama sve za mene dala, ali to ne znači da to što sam ja njena mezimica, da ona ne treba da shvati da ja jednom moram da odem, da se udam, osamostalim... Ona je navikla da upravlja sa mnom. Zato ne mogu da oprostim sebi što sam dovela sebe u situaciju da je polijem vodom. Moja majka jeste najbolja majka na svetu, ali hoće pošto-poto da me zadrži za sebe, da ja budem kod kuće - započela je priču Miksi, pa nastavila.

- Ana i Tijana mogu da rade šta hoće, a ja moram kao mezimica da vodim računa o svemu. Zna koliko sam sposobna, a ovde je dovodi u pitanje. Smeta mi i to što kad god se pomirim sa Zolom, priča mi da ću da idem na veštačenje, da neću moći da se udam bez njenog odobrenja, da je Željko njeno dete, kao da ga je ona rodila... Ni do čega mi nije. Rekla je da ću biti trajno ili delimično onesposobljena ako podnese zahtev za veštačenje. Razgovorom se rešava, a ne pretnjama - rekla je Miljana. 

- Za šta te ona ucenjuje? - pitao je Milan.

- Uvek kada se pomirim sa Zolom, ona priča da će mi se uzeti novac, da ću biti lišena poslovne sposobnosti, da ću završiti pod rešetkama, a sve to da bi me zaplašila da ne budem sa Zolom - govorila je Kulićeva.

- Neka kaže najvažniji san, Marija joj je rekla da će napraviti situaciju da joj uzme dete - dodao je Zola.

Foto: printscreen/tvpink

- To sam zaboravila. Bolje da se nisam ni rodila, majka mi priča da će otići u Centar za socijalni rad, da uzme starateljstvo. Ja sam joj dala starateljstvo do jula, a sada ona to iskorišćava. Skrham se sva kad kaže da ide da mi uzima dete. Da će veštaci da odrede da sam delimično ili skroz nesposobna. Kaže mi da se teram, da idem sa Zolom. Krivo mi je... I da me Zola ne voli, neka me pusti, vreme će dokazati. Ja više ne mogu da slušam. Ako se bude ovako nastavilo, ja lepo ograda, niko neće da me vidi, doviđenja, prijatno. Priča mi da me niko neće, nabila mi je takve komplekse da sada to stvarno mislim - rekla je Miljana.

- Meni ovo nije ništa novo, to mi je Miljana pričala i pre dve godine. To se zove psihičko maltretiranje nestabilnog deteta. Ja nisam iznosio detalje. Miljana se ovakva nije rodila, takvom su je napravili. Prolazila je kroz strašne stvari, gomila ovih tužnih priča nije ništa više tužna od Miljanine - rekao je Đedović.

- Nemoj da pričaš, molim te - zamolila je Kulićeva.

Foto: TV Pink printscreen

- Miljana je njima biznis plan, i nije tu borba za ljubav, nego gde će otići novac. Marija Miljani sama promeni terapiju kada joj se ne svidi terapija. Ne daje joj tačnu terapiju. Miljani psihijatar kaže da mora da smrša i ne jede noću, a ona se nije ugojila samo od hrane. Ako ste učili na medicini, lekovi ti navlače vodu, ona je ovolika zbog tih lekova. Nije toliko debela, koja je natečena od lekova. Maltretira je 24 sata, ono kad je Miljana prijavila stvari, to je bio trenutak kada je sve prevršilo meru. Marija nije bila tu da je zaustavi. Ona me je pozvala, ja sam joj rekao da prijavi. Celoživotno maltretiranje i zlostavljanje- dodao je Marko.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 3 godine

Znam porodice gde su roditelji slicnog psihickog stanja kao Miljana, ali funkcionisu odlicno i imaju decu o kojoj se staraju bolje nego neki roditelji koji su da kazemo za primer. Marija je majka koju treba voditi na lecenje, da ucenjuje svoje dete, da je psihicki zlostavlja, pa to ni macehe ne rade. Znate i samo da je takva vrsta matretiranja gora od fizickog zlostavljanja. Ne kaze se dzaba ' Bolje mi udari samar samo me nemoj psihicki matretirati'. Za ovo ponasanje majke bi zaista trebao centar za socijalni rad da preuzme inicijativu i pomogne Miljani da se resi ovih ucena i drama od atrane majke koja samo vidi novac koji ona zaradi i nista vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija