• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/Informer.rs

27.02.2021

10:16

LETEĆE PERJE! Ona dobija 50.000 EVRA da UĐE u ZADRUGU za susret sa NEVERNIM MUŽEM! Zadrugari nisu ni SVESNI ŠTA IH ČEKA

Rijaliti

LETEĆE PERJE! Ona dobija 50.000 EVRA da UĐE u ZADRUGU za susret sa NEVERNIM MUŽEM! Zadrugari nisu ni SVESNI ŠTA IH ČEKA

Podeli vest

Ivana Aleksić, supruga repera i zadrugara Nenada Aleksića Ša, mogla bi uskoro da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima, budući da joj je produkcije rijalitija „Zadruga“ ponudila 50.000 razloga za to

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Ivani je nedavno ponuđeno da za honorar u visini od 50.000 evra uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i zadrugarkom Tarom Simov, sa kojom je Ša već mesecima u prisnom odnosu. Iako je u prvi mah želela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, Ivana poslednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u rijaliti i konačno razreši svoj odnos sa suprugom.

- Otkako je Nenad ušao u „Zadrugu“, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija - priča izvor i dodaje da je Ivani izuzetno teško zbog svega šta se dešava.

Foto: TV Pink printscreen

Ivana i Nenad

- Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno - priča izvor i dodaje da reperova supruga danima vaga šta da radi.

- Ivana ne voli da se eksponira javno i sve doskoro bilo joj je nezamislivo da uđe u „Zadrugu“. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put - priča naš izvor, i dodaje da Ivana najveću podršku ima u porodici i prijateljima.

- Svi su na njenoj strani i podržavaju je u odluci, ma kakva ona bila, a ovih dana trebalo bi da se sastane sa produkcijom rijalitija i da im saopšti svoju definitivnu odluku. Jedno je sigurno, ukoliko Ivana bude ušla u „Zadrugu“, Ša i Tara će poželeti da pobegnu glavom bez obzira - rekao je na kraju izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija