• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

11:14

GUŠIM SE, NE MOGU DA DIŠEM! MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Kulićeva GRCALA U SUZAMA, Zola i Danijel pokušavali da joj pomognu /VIDEO/

Rijaliti

GUŠIM SE, NE MOGU DA DIŠEM! MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Kulićeva GRCALA U SUZAMA, Zola i Danijel pokušavali da joj pomognu /VIDEO/

Podeli vest

Miljana Kulić je sinoć nagovestila kako se ne oseća dobro, te je odmah po završetku nominacija imala još jedan napad plakanja

Ona je izašla napolje, gde je Vladimir Tomović pokušao da je smiri.

On je kasnije otišao do kuće, te pozvao Danijela Višića kako bi je umirio.

 - Smiri se, šta ti je? Šlogiraćeš se, Miljana! Ajde Zola, dođi vidi šta joj je -  govorio je Danije, a potom pozvao i Zolu da mu pomogne. 

"Smiri se, šta ti je? Daj dođi da vidim. Hajde da prošetamo oko hotela", smirivo ju je Čolić. 

 - Gušim se, ne mogu! Nije mi dobro, ne mogu da dišem -  jedva je izgovorila Miljana. 

Do nje je kasnije došao i Lazar Čolić koji je na sve načine pokušavao da umiri bivšu koja se nije smirivala, ispuštajući jezive zvukove iz grla. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija