• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.03.2021

13:25

IZBLAMIRALA SAM SE ZA SVE PARE! Miljana Kulić iskreno PROGOVORILA o nominovanom Zoli: ZGADIO MI SE! /VIDEO/

Rijaliti

IZBLAMIRALA SAM SE ZA SVE PARE! Miljana Kulić iskreno PROGOVORILA o nominovanom Zoli: ZGADIO MI SE! /VIDEO/

Podeli vest

Miljana Kulić progovorila je o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom

- Saga od dve i po godine se primakla kraju, neću da dužim, ali želi da pitam, koji primaran osećaj imaš u ovom trenutku, jer je Zola nominovan? Šta nas čeka u ponedeljak, utorak i sredu, kada shvatiš da njega nema? - pitao je Kulićevu Vladimir Tomović.

- Što se tiče njega, ljubavi nikada nije bilo, bilo je sa moje strane u početku, i sa njegove, a posle toga, kad sam mu stavila sve na dlan, se ugasila. Ja sam ga samo volela, uvela sam ga ovde. Rekla sam Kristijanu da mi nije dobro, jer me bolela glava, ne zbog njega. Evidentno je da je ljubav iz koristi bila. Taj čovek nije mi prišao kad mi je najteže bilo, svaka priča je sa njim završena, zgadio mi se, smučio mi se za sva vremena - pričala je Miljana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana Kulić

- Kad budem izašla, proći će pet meseci, ohladiću se. Kao što je rekao da on voli sebe, počela sam da shvatam, da sve što sam govorila svojoj majci i polivala je vodom, izblamirala sam se za sve pare koje sam zaradila ovde. Drago mi je što odlazi, apsolutno će mi biti lakše, praviću šou. Mislila sam da sam ja najpametnija, a da moja majka i ceo svet nisu, a oni su mi želeli dobro - govorila je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija