• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.03.2021

22:45

MARKO MILJKOVIĆ ISKRENO O ZARADI! Bivši zadrugar stavio tačku na sve medijske navode: SVAKO IMA SVOJ VID ZARADE, NE GLEDAJTE U TUĐ DŽEP!

Rijaliti

MARKO MILJKOVIĆ ISKRENO O ZARADI! Bivši zadrugar stavio tačku na sve medijske navode: SVAKO IMA SVOJ VID ZARADE, NE GLEDAJTE U TUĐ DŽEP!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Miljković bio je gost današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom prokomentarisao je izjavu Silvije Đogani, ćerke Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, u kojoj je rekla da ne bi ušla u rijaliti da zaradi novac:

- Kako da shvatim, svako ima svoj vid zarade. Ne treba se previše obazirati na takve stvari, to je kao kad gledate u tuđi džep. To je ružna osobina, rekla je i šta sad. Tako je mislila da treba, ne osuđujem, neka kaže šta god hoće, na nama je da radimo šta nam se radi. Ulazak u rijaliti je legitimna i legalna zarada.

Foto: printscreen

Marko Miljković

Podsetimo, Silvija namerava da se vrati u muzičke vode, a ovom izjavom podigla je prašinu: 

- Novac sam zaradila od vrtića koji sam otvorila. Nisam htela da idem po rijalitijima kako bi uzela novac, već sam stekla sve svojim radom - rekla je Silvija za Republiku, aludirajući na svoju sestru Lunu Đogani, ali i na druge članove njene mnogobrojne familije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija