• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

08:35

TARINA MAMA PROGOVORILA O PROŠLOSTI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Spasla sam mu život, stala sam ispred kumovog pištolja da ga NE UBIJE

Rijaliti

TARINA MAMA PROGOVORILA O PROŠLOSTI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Spasla sam mu život, stala sam ispred kumovog pištolja da ga NE UBIJE

Podeli vest

Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare Simov, spasila je život Kristijanu Goluboviću devedesetih godina, koga su žestoki momci hteli da ubiju zbog neraščišćenih računa. U to vreme na beogradskim ulicama nalazili su se mnogobrojni kriminalni klanovi, jednom je pripadao sadašnja rijaliti zvezda, a drugom kum Tarine majke sa kojim je imao konflikt

Izvor, koji je bio upućen u celu priču, ističe da je sukob kulminirao, kada je Miroslavin venčani kum iz drugog braka, potegao pištolj na Kristijana i njegovu ekupu. Do većeg incidenta nije došlo, jer se sama Miroslava isprečila ispred svog kuma i molila ga da ne puca na njega. Stalno je ponavljala da je i Kristijan nečije dete. Nju je njen kum poslušao, a Kristijan se povukao iz tog kraja, tako da se situacija među njima smirila na određeno vreme, piše Kurir.

Inače, Kristijan je pre određenog vremena u "Zadruzi", potvrdio da poznaje Tarinu majku iz prošlosti, ali o njoj nije imao lepe reči niti je pomenuo da joj je spasio život.

- Njena majka bila je narkomanka, nikakva, brate, ja nikad nisam hteo ništa da kažem, zbog nje. Njenu kevu je drndalo pola Beograda! Kao što Taru d...ju po rijalitijima, tako su njenu mamu razvlačili po Beogradu - rekao je tada Kristijan.

Foto: TV Pink printscreen

Zanimljiva prošlost Kristijana Golubovića

Da bismo proverili ovu priču, kontaktirali smo Tarinu majku, koja je bila iznenađena informacijom koju imamo. Ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je sve to što ste čulii. Istina je da sam ja Kristijanu spasila život pre 25 godina. Moj venčani kum je hteo da završi sa njim. Da nije bilo mene, Golubović sad ne bi bio među živima. Isprečila sam se ispred pištolja svog kuma. Ja sam se tad družila sa pravim žestokim momcima, ovo sad je smešno. Svima njima sam bila kao mlađa sestra, da ne spominjem sad njihova imena, ljudi znaju sve - u dahu je rekla Miroslava.

Ona kaže da je iznenađena što je Kristijan vređa po rijalitiju, ali da je to verovatno što ne može da je poveže sa tim događajem, jer je tada imala samo sina.

- Mi bismo probili estradno nebo, kada bismo gostovali u nekoj emisiji zajedno, ja o njemu eseje mogu da napišem. To je razlog što priča loše o meni, nije shvatio ko sam ja. Kad bih ja ušla u "Zadrugu", ne bi mu bilo dobro - završila je majka Tare Simov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija