• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

08:32

PUKLA EKIPA "SAČEKUŠA"! Isplivali Paulini i Carevi TAJNI RAZGOVORI u šteku, nakon čega je Tomović ostao ZALEĐEN: Postoje stvari koje ja... /VIDEO/

Rijaliti

PUKLA EKIPA "SAČEKUŠA"! Isplivali Paulini i Carevi TAJNI RAZGOVORI u šteku, nakon čega je Tomović ostao ZALEĐEN: Postoje stvari koje ja... /VIDEO/

Podeli vest

Četvrtak veče bio je rezervisan za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imali su priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima, ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama

Prvi video - snimak koji su zadrugari pogledali, ticao se razgovora Filipa Cara i Marka Đedovića koji su komentarisali dešavanja iz takozvanog šteka, gde je Car bio sa Paulom Hublin.

- Ja sam pitao njega, je l' rekao Vladimiru, pa sam nju pitao, a nijedno nije. Pitanje je kako su se poneli prema drugaru i momku - rekao je Marko.

Ovo je bilo pre njihve veze - rekao je Car.

- Mi smo tu pričali o Mini, Vladimiru, ja sam tada govorila da Vladimir nije iskren prema njemu, ali vidim da to više nije. Sada mislim drugačije, videla sam tu promenu ponašanja... Što se tiče šteka, bio je pretres, i bile su reklame, i mi smo tamo porazgovarali. Tu su bili Jovana i Čorba, kod wc - a, sve s evidi, nismo ni ušli tamo. I krenuo je da mi kaže, i onda je Matora izašla iz wc -a, i onda je rekao da će mi reći sledeći put - objasnila je Paula.

- On je zaljubljen u Paulu - dodao je Marko.

- Bilo je kao što Paula kaže, ali je nju Car povlačio, i sklanjao bubicu. Kada je rečeno da se muvaju Paula i Vladimir, ja sam rekla da je Car ipak taj koji se muva, i evo rekla sma šta imam za to - rekla je Matora.

- Ja sam ovo prošao odavno, ja uvek ostavljam vremena, tako da, oni nemaju dužnost, da mi daju neki referat, postoje i stvari koje ja njima nikada neću reći - objašnjavao je Vladimir.

- Meni je Filip trebao nešto reći, i rekao je... - počela je Paula.

- Nisam mogao jer su nas zvali za sto! Bila je potreba da se ne dovodi u pitanje neka informacija, zato sam joj sklanjao bubicu. Mislio sam da to uradim kao prijatelj - dodao je Car.

- Mi smo u tom trenu išli prema njemu - dodala je Paula.

- Bili su bliski - komentarisao je voditelj MIlan.

- Dajte klip, ja se ne plašim! - vikala je Paula.

- To je ono, ako Vladimir kaže da je ovo neuspeli pokušaj igre sa Vladimirom - dodao je Marko.

- Ja ovo stvarno nisam sakrila! - pravdala se Hublinova.

Svi znaju da imaš 10 sekundi dok te ne ulove, tako da je on koristio taj luft vremena - dodala je Matora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija