• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.04.2021

20:45

NAKON BRUTALNE TUČE MAJE I JANJUŠA, OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ: Ono nije normalno, BOLEST, čovek od 150 kg nasrće na devojku od 50!

Rijaliti

NAKON BRUTALNE TUČE MAJE I JANJUŠA, OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ: Ono nije normalno, BOLEST, čovek od 150 kg nasrće na devojku od 50!

Podeli vest

Radomir Taki Marinković oglasio se povodom najaktuelnijih dešavanja u Zadruzi. Naime, njegova ćerka Maja pomirila se sa bivšim ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem, koji je raskinuo vezu sa Aleksandrom Nikolić. Njih dvoje su danas imali i burnu svađu, a Taki je sve prokomentarisao:

- Oni nisu normalni, i ja to neću da podržim. Ja sam danas video nemilu scenu na krevetu kad je reagovalo i obezbeđenje, to nije lepo gledati ni meni ni njegovoj porodici. Koliko je ona kriva, toliko i on. To je toksična ljubav. To je super za showbiz, a mi kao roditelji, njegova porodica, ja, o tim ljudima sve najlepše...Oni su preterali. Da tu nema kamera, bilo bi svašta - započinje priču Taki i nastavlja. 

- Meni ne prestaje telefon da zvoni od 8 sati. Shvatam ja da je to rijalti, ali kad ti čovek od 150 kilograma nasrne na dete, užas, ne daj Bože, nehotice da je zakači... Ona je skoro operisala i nos, nije moja ćerka cvećka ni malo, ali ipak je muško, muško, žensko je žensko. I on ima žesnko dete u kući, ne može tako da se ponaša.Ja mislim da je on poludeo, radi jedno, misli drugo. 

Foto: printscreen

Janjuš

Kada je čuo da je Maja saopštila Aleksandri da ju je Janjuš ostavio ovako je reagovao:

- Eto koliki je muškarac, nema hrabrosti da kaže devojci. Do juče je voleo, povređuje ljude. Povredio je ženu, dete i sad Aleksandru. Prošle godine njegovoj supruzi nije bilo lako da gleda kako se cmače sa Ivanom Šopić, Anom Korać, nekom pevačicom, pa i sa Majom. Samoživ je, samo misli na sebe. I ta Aleksandra će sad da pati. Dao joj lažnu nadu, šta je uradio - rekao je Taki. 

Foto: printscreen

Taki Marinković

Taki se izvinio i Aleksandrinoj mami, Slovenki, zbog ružnih reči koje joj je Maja uputila: 

- Maja nije trebalo da uzima Aleksandrinu mamu u usta, ja se njoj javno izvinjavam. Jako sam potresen, nije lako gledati. Ono sa Čorbom je bila katstrofa, ali bar se smejala. Ovako će do kraja da bude katastrofa i plakanje. Mene zovu prijatelji iz inostranstva da je izvadim, ja ne mogu više da joj pomognem. Ona zna gde je ušla, ima 24 godine, ja ne mogu da joj pomognem - zaključuje Taki. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baba Dara

pre 3 godine

Hvala Vucicu za vitamine i za pare i za vakcine i za Zadrugu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija