• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2021

22:16

LUNA I MARKO SA BEBOM ULAZE U ZADRUGU? Dobila je NEVEROVATNU PONUDU, Miljković koči pregovore!

Rijaliti

LUNA I MARKO SA BEBOM ULAZE U ZADRUGU? Dobila je NEVEROVATNU PONUDU, Miljković koči pregovore!

Podeli vest

Luna Đogani, koja bi za oko dva meseca trebalo da se porodi i na svet donese devojčicu, dobila je primamljivu ponudu od producenata "Zadruge" da sa svojim verenikom Markom Miljkovićem i bebom na jesen uđe u belu kuću i bude učesnica nove, pete po redu sezone popularnog rijalitija

Njima je ponuđen vrtoglavi honorar od čak 200.000 evra, što bi dosad predstavljalo najveću sumu koja bi bila isplaćena nekom od učesnika.

Luni se ova ideja svidela i u načelu je prihvatila ponudu, ali pregovore koči Marko, koji nije siguran da li je to pametna ideja i kako bi se oni snašli u takvoj vrsti izolacije, posebno kao novopečeni roditelji. Ona o ovom angažmanu nije još nikom pričala, pa se plaši i reakcije svoje majke Anabele Atijas kada joj bude saopštila da će sa Markom i ćerkicom najverovatnije ući u rijaliti, gde su se ona i Marko svojevremeno i upoznali i započeli ljubavnu vezu.

Izvor blizak paru ispričao je kako se Luna osećala kada su joj iz produkcije saopštili da neće žaliti novca da ih porodično vide u novoj, petoj sezoni "Zadruge", piše Kurir.

Foto: printscreen

Luna i Marko

- Luna nije dugo razmišljala o ponovnom ulasku u rijaliti, tim pre što je dobila odličnu ponudu, koja bi im sada, kada se zbog pandemije ništa ne radi, odlično došla. Plus, tu su i troškovi oko bebe, stana na Novom Beogradu... Kada su joj iz produkcije rekli, da sa njom žele i Marka i bebu, ostala je zatečena, jer o tome uopšte nije ni razmišljala, ali se relativno brzo dogovorila sa producentima o svim eventualnim uslovima svog i bebinog boravka. Kako dani prolaze, njoj se ova ideja sve više dopada, a jedino ko trenutno koči je budući tata Marko. Ipak, Luna se nada da će ga odobrovoljiti i da će na kraju porodično ući u "Zadrugu", kao najveće iznenađenje, ali i kao najveće zvezde nove sezone - otkriva izvor blizak bivšoj pobednici.

- Luna je tražila posebno opremljenu sobu u kojoj će biti krevetac za bebu, kao i dežurno osoblje, odnosno dadilje, koje moraju biti stalno u Šimanovcima. Oni će boraviti u odvojenoj prostoriji, bebu neće snimati kamere, a Pink će plačati žene koje će 24 sata dnevno biti na raspolaganju - dodaje izvor blizak paru.

- Lunin budžet za hranu neće zavisiti od volje drugih učesnika, već će se produkcija potruditi da ona i beba imaju sve što im je neophodno. U suštini, Đoganijeva se dogovorila oko svih uslova boravka u rijalitiju, a jedino je ostalo da ubedi i Marka i da se utvrdi tačan datum ulaska - završava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Зашто Луна на првој слици поздравља шиптарским поздравом?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija