• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

20.04.2021

13:04

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA DRAGANE MITAR! Nakon raskida sa dečkom otkrila: Mučno mi je da LEGNEM pored njega, ali ŽELIM...

Rijaliti

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA DRAGANE MITAR! Nakon raskida sa dečkom otkrila: Mučno mi je da LEGNEM pored njega, ali ŽELIM...

Podeli vest

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je nakon rijalitija bila u vezi sa biznismenom Đorđem Gajićem, ali je ta veza nedavno okončana.

Dragana je u porukama upućenim drugarici, napisala da nije bila zadovoljna intimnim odnosom sa Đorđem, što je jedan od razloga raskida. 

- Ne mogu da budem sa njim bre više. Ma znala sam da neću moći. Trudim se da sastavljam da bude normalno, ali nije to to. Jednostavno, ne radi me. Nekada pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on - započela je Dragana, a drugarica je odgovorila:

Foto: TV Pink printscreen

Edo i Dragana dok su bili zajedno

- Razumem te, ali moraš da shvatiš da nikada nećeš imati ni sa kim onu strast i ludilo kao sa Edom.

 

 

- To me i plaši. Nema strasti. Se*s je baš bezveze, ne radi me. Sve sam bila u fazonu nije važno. Baš sam se trudila, ali mučno mi je kada treba da legnem sa njim. Pa sve kao žmurim, dobar je prema Jovanu, imamo sve pored njega. Nekad pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on. Mada ako se pomirimo biće to dok ne stanem malo na noge još - pisala je Dragana i nastavila da se jada prijateljici: 

- Želim nekog da me radi, da mi klecaju kolena. Želim normalan s***, on je sav kilav. Ali želim i pare, dobre automobile i stan, piše Telegraf.rs

Foto: Printscreen You Tube

Dragana Mitar u Zadruzi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija