• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2021

12:33

VLADIMIR TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Oglasio se, pa otkrio OVO! Fanovi u ŠOKU - evo kako su REAGOVALI! /FOTO/

Rijaliti

VLADIMIR TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Oglasio se, pa otkrio OVO! Fanovi u ŠOKU - evo kako su REAGOVALI! /FOTO/

Podeli vest

Bivši zadrugar Vladimir Tomović aktivan je na društvenim mrežama, a jednom objavom privukao je veliku pažnju.

Vladimir Tomović je jednom objavom na svom Instagramu privukao veliku pažnju i mnoge fanove i gledaoce "Zadruge" ostavio zbunjene.

Naime, on je svojim pratiocima postavio pitanje da li da se vrati u "Zadrugu".

Foto: printscreen instagram/vladelije

- Da li da se vratim u "Zadrugu"? - pitao je Tomović koji je pobesneo na svoje bivše cimere, jer ga, kako je naveo, svakodnevno spominju.

Njegovi pratioci bili su gotovo jednoglasni, te je čak 95% glasalo za da. Ovo naravno ne znači da će se bivši zadrugar vratiti, ali ostaje nam da vidimo da li će produkcija možda poželeti da ga vrati u rijaliti...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija