• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.05.2021

14:00

"UVEK SAM TRČAO TRBUHOM ZA KRUHOM" Milan Milošević obeležava Vaskrs na sebi poseban način - Bol koju nosi u sebi traje godinama

Rijaliti

"UVEK SAM TRČAO TRBUHOM ZA KRUHOM" Milan Milošević obeležava Vaskrs na sebi poseban način - Bol koju nosi u sebi traje godinama

Podeli vest

Voditelj otvorio dušu za naš portal

Iako je kao dete bio najsrećniji kada se bliži Vaskrs, voditelj i pevač Milan Milošević sada ne krije da se sve to promenilo, i da se ranije mnogo više poštovala tradicija. 

- Vaskrs mi je najlepši hrišćanski praznik. Pored Božića to su mi jedina dva praznika, za koje sam dolazio kući kada sam radio u inostranstvu. Od kako mi je otac preminu, i od kako su mi se desile sve ružne stvari u porodici ništa više nije isto. Negde uvek fali taj domaćin i glava kuće, ja sam uvek trčao trbuhom za kruhom, pa poslednjih godina ti praznici nisu kao nekada - započinje voditelj.

Foto: TV Pink printscreen

Milan Milošević

Zbog lošeg zdravstvenog stanja svoje majke, Milan će preuzeti sve na sebe i potruditi se do najsitnijih detalja.

Ja se trudim da to uvek bude lepo dekorisano, ali nije to to. Nema onih običaja kao ranije, ali ne predajem se. Do pre dve godine mama je farbala jaja, ali sada to više ne može zbog lošeg zdravstvenog stanja, pa sam ja preuzeo sve na sebe. Jaja tradicionalno ofarbam crvenom bojom, a sve ostale stvari kupim u prodavnici i sam dokarišem. 

Voditelj ističe kako je nekada bilo sve drugačije, i da se taj osećan iz prošlosti nikada neće ponoviti. 

Foto: HIT dodatak/informer

Milan Milošević sa majkom

- Sećam se kada sam bio mali ranije kuvalo se preko 150 jaja po kući. Sada toga više nema, za koga ovde da spremam, iskreno sva ta tradicija i radost mislim da se i dalje najviše poštuje po selima, dok se ovde u gradu to samo obeleži.

Pored jaja i dekoracije, Milan će se potruditi oko Vaskršnje trpeze.

- Nemam vremena ja da spremam bilo šta. Najlakše mi je da poručim ketering, a ništa manje neće biti bogatije nego da sam sam spremao, možda čak će i lepše izgledati to što poručim. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stanko

pre 2 godine

Kada će da pokaže svog dečka, što ga više krije??

nemanjicbgd

pre 2 godine

Da da da, voditelj, ali samo kod Mitrovica. Kod njega su 90% kvazi voditelji i voditeljke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija