• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

08.05.2021

09:11

ŠOK PREOKRET! TARA SIMOV DOBILA PORUKU OD REPEROVE PRIJATELJICE IZ ŠVEDSKE: Nenad mi je DRUG, niko NE MORA DA ZNA...

Rijaliti

ŠOK PREOKRET! TARA SIMOV DOBILA PORUKU OD REPEROVE PRIJATELJICE IZ ŠVEDSKE: Nenad mi je DRUG, niko NE MORA DA ZNA...

Podeli vest

Tara Simov je pre dva dana diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog agresivnog ponašanja, a otkrila je da joj se porodica Nenada Aleksića Ša i dalje ne javlja, te da se teško snalazi po napuštanju rijalitija

Poruka Nenadove jedine prijateljice koja živi u inostranstvu navodno je upućena Tari Simov.

 - Hej, ja sam Nenadova drugarica više od 15 godina, ne podržavam taj čin koji je urađen, ali Nenad je moj drug -  započela je ona u ovoj poruci.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara je diskvalifikovana iz Zadruge 4

 - Možeš da kažeš Tari, ako želi, da pobegne od svega dole dok je Nenad unutra, može slobodno da dođe meni za Švedsku. Ja živim sama i niko ne treba da zna ako ona to želi. Pozdrav -  nastavak je poruke.

Tara je, podsetimo, izjavila da se ne oseća dobro po izlasku iz "Zadruge 4".

 - Nisam okej, uzastopno plačem, ne mogu da se zaustavim. Pomislila sam gde ću, šta ću kad izađem, izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sedela sam tamo i plakala. Tata je pozvao moje društvo. Sačekala sam drugaricu i prešla kod nje -  kazala je Simova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija