• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Telegraf

10.05.2021

09:18

DANAS JE PRVI SUSRET NENADA I IVANE ALEKSIĆ NAKON PRELJUBE?! Reper i njegova supruga naćiće se oči u oči pred SUDOM?!

Rijaliti

DANAS JE PRVI SUSRET NENADA I IVANE ALEKSIĆ NAKON PRELJUBE?! Reper i njegova supruga naćiće se oči u oči pred SUDOM?!

Podeli vest

Nenada Aleksića navodno izvode iz "Zadruge" da bi se na sudu suočio sa suprugom, koja mu je nedavno u Belu kuću poslala papire za sporazumni razvod.

Zadrugar Nenad Aleksić Ša u ponedeljak bi navodno trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvek zakonitom suprugom Ivanom Aleksić.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

- Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu - otkriva izvor blizak supružnicima, koji bi uskoro trebalo da postanu i zvanično bivši.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

- Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila - tvrdi sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija