• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

08:28

NEĆE DA PRIZNA DA JE SA 40 GODINA ISPAO KRETENČINA! Ša suočen sa ČINJENICAMA o Tarinoj RAVNODUŠNOSTI prema njemu, a onda ga je ona dotukla JEDNIM POTEZOM /VIDEO/

Rijaliti

NEĆE DA PRIZNA DA JE SA 40 GODINA ISPAO KRETENČINA! Ša suočen sa ČINJENICAMA o Tarinoj RAVNODUŠNOSTI prema njemu, a onda ga je ona dotukla JEDNIM POTEZOM /VIDEO/

Podeli vest

Za crnim stolom u toku emisije ,,Gledanje snimaka" komentarisao se odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, nakon što su zadrugari imali priliku da pogledaju retrospektivu njihovog skandaloznog i burnog odnosa

Naredna je bila Rialda Karahasanović, koja je iznela svoju stranu priče.

Mislim da je potpuno... Viđali smo i neke ljubomorna prebacivanja dok nisu ozvaničili vezu, iz mog ugla, potpuno je drugačiji vid ljubomore u tom momentu, kao kada se muvaš sa nekim, nego nakon što su ozvaničili - govorila je Rialda.

Ne, u tom trenutku, ako sam ljubomoran, nisam mogao da pokažem da sam odlepio za njom! - prekinuo je Ša.

- Ja pričam o njoj, te momente ljubomore dok niste ozvaničili i ovo što mi izgleda kao da namerno hoće neke stvari da uradi, da izazove da je Ša ostavi. Ta scena iz pušione, kada je on nju poljubio, ja njega mogu da shvatim, ostao je bez žene, napravio je šta je napravio, ne znam da li bi iko priznao to sebi, ali ovo ponašanje Tarino, facijalne ekspresije, meni ne izgleda kao način ophođenja osobe kojoj je stalo - dodala je pevačica.

- Vidi se da je ona izgubila volju za njim, znamo i svi mi koji je razlog, zvala je Stefana iz Urgentnog centra. On vidi sve, ali se pravi kraj očiju da je slep, ja mogu da tvrdim, jer ga poznajem iz Zadruge 2, on vidi i video je da ga Tara više ne voli, ali ga je sramota zbog nacije da prizna sebi da je sa 40 godina ispao kretenčina, on priča ljudima kako on i dalje veruje i kada bude izašao da će pričati sa njom, Taru to neće zanimati, ili će je zanimati samo novac da joj da. On sada pati zbog žene, vidimo i na klipovima kako sklanja glavu, samo je izgovore nalazila apsolutno za sve, i na žurki, namerno je radila neke stvari, pravila se da ga voli, kao ljubomoriše zbog Paule, da bi imala razlog da se svađa sa njim, njoj je više to ispunjavalo, ja sam mu rekla jednom to kada su krenuli u Magazin in - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija