• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

30.05.2021

14:21

HAOS U ZADRUZI - Kristijan Golubović krenuo fizički da se obračuna sa bivšim prijateljem! Obezbeđenje moralo da reaguje /VIDEO/

Rijaliti

HAOS U ZADRUZI - Kristijan Golubović krenuo fizički da se obračuna sa bivšim prijateljem! Obezbeđenje moralo da reaguje /VIDEO/

Podeli vest

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna emisija ,,Pitanja novinara", gde su predstavnici sedme sile imali priliku da otkriju sve zadrugarske tajne, afere i spletke koje su napravili prethodnih nedelja.

Odmah na početku Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su bili u fokusu, budući da su se prethodno pomirili, te je sasvim jasno da su trebali dosta toga da objasne. Zadrugari nisu hteli da ćute, pa su izneli svoja mišljenja, a nakog toga su se Maja i Janjuš ponovo posvađali pred svima i to na veoma buran način.

Iako se opkladila sa Sandrom Rešić da neće spavati u Janjuševom krevetu, Maja je kao i obično pogazila svoju reč, te je uspela da se pomiri sa njim tokom emisije, a nakon, u ranim jutarnjim časovima su vrelom akcijom i ozvaničili još jedno pomirenje.

Potom su i Kristina Spalević i Kristijan Golubović dobili reč, te su morali da priznaju sve ono što ih muči prethodnih dana. Podsetimo da je Kristina provela sate plačući i razmišljajući o svemu, a prošle noći napad Miljane Kulić, zbog pitanja Darka Tanasijevića izazvao je potpuni haos.

Nenad Aleksić Ša dobio je niz pitanja o odnosu sa njegovom devojkom Tarom Simov sa kojom je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić. Reper se potpuno ogolio pred milionskim auditorijumom i priznao sve tajne o kojima je do sada ćutao. Međutim, Nadica Zeljković, Teodora Bilanović i Paula Hublin su imale važnu ulogu, jer su prokomentarisale i otkrile nove detalje o Tari koje do sada niko nije znao.

Zadrugari su ostali u šoku kada je Stefan Karić javno poručio da će njegovu sadašnju devojku Jovanu Ljubisavljević poslati na poligraf koji će on ,,iskeširati", budući da je željan da čuje istinu o pojedinim pitanjima koji se već nedeljama provlače. Zatim je i Jovana imala reč i iznela mišljenje da li se slaže sa Karićevom odlukom, međutim, problem je nastao kada se Jovana potpuno izgubila u sopstvenim lažima, što je alarmiralo i ostale zadrugare da se uključe u raspravu.

Dugo se već spekuliše o prijateljstvu Kristijana Golubovića i Mišela Gvozdenovića, a prošle noći tenzija je dostgila vrhunac, da je čak i obezbeđenje moralo da bude u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog obračuna. Kako je vreme prolazilo i kako su se prozivke i uvrede ređale jedna za drugom, Kristijan je poljunuo Mišela, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, pa je moralo da ih razdvaja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 2 godine

Eeeee Srbijo moja,nisko si pala,na nacionalnoj televiziji propagiraju ološ, nemoral, prikazuju kriminalca, dilera,lažova koji svima preti....i niko ne reaguje...usred bela dana pokazuju kako taj isti bandit uživo vara svoju suprugu, a propagira veru u pravoslavlje....zapitajmo se malo ko će biti idol našoj deci....diler droge, kriminalac....svaka čast televiziji koja ovo prikazuje....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija