• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2021

08:40

E SAD KREĆE HAOS! U ZADRUGU UŠLA bivša verenica Nenada Aleksića Ša - ODMAH JE RAZVEZALA JEZIK...

Rijaliti

E SAD KREĆE HAOS! U ZADRUGU UŠLA bivša verenica Nenada Aleksića Ša - ODMAH JE RAZVEZALA JEZIK...

Podeli vest

Nekadašnja emotivna partnerka repera Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos, ušla je večeras u rijaliti "Zadruga 4".

Njegova bivša verenica rekla je da se znaju 16 godina, a da su bili zajedno pre njegovog braka sa Ivanom Aleksić, koju je u rijalitiju prevario sa Tarom Simov.

- Bili smo u vezi pre njegovog braka, pre nego što je upoznao Ivanu. Tu sliku koju je pokazao unutra, to nije Nenad koga ja poznajem. Sa Ivanom sam stupila u kontakt, javila sam joj se. To je bilo pre mesec dana, pružila sam joj podršku. Rekla sam joj da to nije Nenad koga poznajem. Mene nije tretirao tako, a verujem ni nju. On je bio sve ono što danas nije. On ima veliko srce, jako je osećajan - dodala je Jelena, pa prokomentarisala njegov sadašnji odnos prema supruzi Ivani i Tari:

Foto: printscreen You Tube

- Ovo što je uradio, to su muška posla. Svaki muškarac traži grešku u osobi koju je prevaraio... Svi ljudi koji njega poznaju su šokirani što je dozvolio da se odugovlači ta priča. Tara i Ša su bili sve što jedan par ne treba da bude. I sa Tarom sam bila u kontaktu, obratila sam joj se. Kada je izašla, pričala je kako nema krov nad glavom, plakala je. Nenad se obratio svojoj porodici, tražio je da joj pomognu. Ali niko joj se nije javljao. Ja sam prvenstveno Nenadov drug, toliko godina se poznajemo i bili smo dobri drugari. Znamo dosta stvari jedno o drugom. Faktički smo odrasli skupa. Ja živim u Švedskoj i ostali smo u kontaktu. Zato sam osećala da treba da mu pružim podršku kao drugarica, da mu obezbedim devojku. Napisala sam joj da ne podržavam to što su uradili, ali sam joj predložila pomoć, tj. krov nad glavom. Ona to nije prihvatila. Ništa mi ona nije rekla, kontaktirala sam njenog druga. Naglasila sam da je greška to što je uradio, to ću i njemu da kažem, sigurno će da eksplodira. Ivana nije to zaslužila, nije zaslužila da to bude na takav način i sa takvom osobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija