• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2021

11:31

ZADRUGAR IZNEO PRLJAV VEŠ O TARI SIMOV! Otkrio sve što zna o navodnim AFERAMA sa Mensurom i Filipom Mijatovim, a evo kako je Ša REAGOVAO!

Rijaliti

ZADRUGAR IZNEO PRLJAV VEŠ O TARI SIMOV! Otkrio sve što zna o navodnim AFERAMA sa Mensurom i Filipom Mijatovim, a evo kako je Ša REAGOVAO!

Podeli vest

Marko Đedović nastavio je da iznosi prljav veš o Tari Simov, a sada je sve šokirao sa pričom o njenim navodnim aferama sa Mensurom Ajdarpašićem i Filipom Mijatovim, a Ša je reagovao sasvim opušteno.

U igri istine jedno od pitaja postavila je Nadica Zeljković, a uputila ga je Marku Đedoviću da otkrije sve ono što zna o Tari Simov.

Foto: TV Pink printscreen

Marko Đedović

- Bilo je situacija kada je ona pravila fejk drame, da bi izlazila napolje i dobila informaciju o Stefanu, ali ono što ja znam i ono što je njemu pričala, nema veze sa vezom, ali svako veruje onome što želi. On ima pravo da veruje u to što mu je pričala! Mislim da napolju misle i gore o njegovom potezu, jer oni imaju priliku da vide šta radi, a i bolje stvari vide nego mi. Imaju uvid u Instagrame, storije, portale, tako da oni svakako bolje vide nego mi ovde. To je ono što sam ja rekao da Ša ne može da se odupre svojim emocijama, iako zna ishod svega toga. Ko je bio prošle godine tu, zna se da je Mensuru Mateja najviše smetao, eto sada Mateje nema - rekao je Đedović.

- Mi ne koristimo u društvu kao imaš stav, nemaš stav, ovde sam naučio nešto novo, ali ovde niko nema stav. Meni je drago što posle 9 meseci svi se busaju što imaju stav, skaču na Taru koja nije ovde i na čoveka koji se bori sam ovde. Najdraže od svega mi je što ovi ljude ovde misle da sam ja lud, kako Aleksandra kaže to govori o vama, a to je da nemate stav ljudi, a toliko pričate o stavu, o svemu! Nek sam ja i najgori i ovakav i onakav, ali mi je drago što pokazujete ova lica, ali imate još 28 dana i da pokazujete prava lica, i da napadate Nenade, još više me napadajte, imam takav pancir da mi ne možete ništa. Jedna Miljana Kulić, koja za sebe kaže da je rijaliti zvezda, se plaši jednog Nenada i čoveče ona se kači na jednog muzičara, nema svoje mišljenje, svoju priču - provocirao je Ša.

Foto: printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Ali ona te je ostavila samog ovde! Što se Mensura tiče, posle Filipa Mijatova i Kale gospodar vremena me ne bi čudio! Da se j**ala sa Filipom i da nije hteo da bude sa njom. Mensur je ovde za sve bolji frajer tri puta - dodao je Đedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija