• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

18.06.2021

13:00

MARIJI KULIĆ LOŠE OD HEMOTERAPIJA! Otkrila  kako teče borba sa opakom bolešću, a evo u čemu TRAŽI SPAS i šta joj POMAŽE

Rijaliti

MARIJI KULIĆ LOŠE OD HEMOTERAPIJA! Otkrila kako teče borba sa opakom bolešću, a evo u čemu TRAŽI SPAS i šta joj POMAŽE

Podeli vest

Marija Kulić vodi tešku bitku sa tumorom limfne žlezde. Iako je operisana pre dva meseca, lekari su joj prepisali tri ciklusa hemioterapije i zračenje, pa Marija pomoć traži u alternativnoj medicini kako bi sve ovo lakše podnela

- Verujem lekarima, znam šta me sve čeka i spremna sam psihički na to. Proces je dug, ali se nadam najboljem. Zasad se dobro držim i sve podnosim kako treba. Imam mučnine i povraćanje posle hemioterapija, izgubim snagu, apetit, budem baš loše volje, ali se polako vratim u normalu. Slušam i raspitujem se za razna lekovita bilja - priča Marija.

Foto: printscreen

Marija Kulić

- Čujem šta je kome pomoglo, pa probam i ja. Sigurno neće da mi škodi, a ako pomogne, super. Uzimam ih kao čajeve, neke biljke stavljam i u obrok, za jačanje imuniteta. Za ovu moju bolest kažu sa svih strana da je najbolja kopriva. Koristim je na sve moguće načine. Takođe su dobri pelin, peršun, beli luk, kao i jezgra koštice šljive i kajsije. Sve se unosi sveže ili kao dodatak jelima. Svega se pridržavam, tako da neka nam je bog u pomoći, u molitvama pronalazim snagu - kaže Marija, koja je tek nedavno počela da koliko-toliko jede, pošto posle operacije 20 dana sem vode i tečnosti ništa nije mogla da stavi u usta.

– Bukvalno ništa nisam mogla da jedem jer sam i krajnike operisala, pa idem na zračenja svaki dan. Zrači samo to mesto gde je bio tumor, ne oštećuju se druga tkiva. Slušam, pridržavam se svega, trudim se da budem jaka zbog sebe, Siniše koji takođe ima zračenja, ali i ćerki kojima smo još potrebni, baš kao i Miljani i unuku Željku - jaka je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59